Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zelenski: Rusia a pierdut contactul cu realitatea. Ne acuză pe noi de faptele trupelor ruse

Publicat:

In discursul sau de duminica seara, președintele ucrainean a acuzat Rusia ca „a pierdut legatura cu realitatea intr-o așa masura incat ne acuza ca am comis ceea ce in mod evident au comis trupele ruse”, transmite .

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

China ii da replica lui Zelenski, dupa ce a criticat-o ca nu participa la conferinta de pace din Elvetia

15:06, 03.06.2024 - China nu a "atatat niciodata focul si nu a alimentat flacarile" razboiului dintre Rusia si Ucraina, a declarat luni purtatoarea de cuvant a Ministerului chinez de Externe, in replica la acuzatiile presedintelui ucrainean Volodimir Zelenski potrivit carora Rusia si China incearca sa slabeasca summitul…

Zelenski il critica pe Biden: „Trebuie sa creada mai mult in noi. Rușii rad de situația asta și ii vaneaza pe oameni”

13:40, 31.05.2024 - Sovaiala presedintelui Joe Biden de a aproba utilizarea armelor occidentale impotriva unor tinte din Rusia le-a permis fortelor Kremlinului sa rada de Ucraina si sa-i poata „vana” pe oameni, a acuzat presedintele Volodimir Zelenski intr-un interviu pentru The Guardian.

Rusia – Ucraina, ziua 825: Zelenski, așteptat la Bruxelles

08:55, 28.05.2024 - Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, este asteptat in aceasta dimineata la Bruxelles, unde urmeaza sa semneze un acord bilateral de securitate cu premierul belgian Alexander De Croo, a anuntat luni seara cancelaria belgiana.Liderul ucrainean, care cere in prezent Occidentului sa-si sporeasca ajutorul…

Zelenski le reproseaza occidentalilor ca ii interzic sa loveasca Rusia cu armele lor

09:45, 18.05.2024 - Presedintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a reprosat vineri Occidentului ca interzice Ucrainei sa foloseasca armele furnizate de Europa si Statele Unite pentru a lovi teritoriul rus, intr-un interviu exclusiv acordat AFP.

Razboi in Ucraina, ziua 812. Rusia spune ca a doborat rachete americane ATACMS cu care Ucraina ar fi atacat Crimeea

09:41, 15.05.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 812. Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a cerut partenerilor occidentali sa accelereze livrarile de arme promise, in condițiile in care Kievul incearca sa respinga o noua ofensiva ruseasca in nord-estul țarii.

Razboi in Ucraina, ziua 798. Rusia susține ca a lovit Comandamentul Grupului de Sud al armatei ucrainene in atacul de la Odesa

15:25, 01.05.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 798. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat ca Ucraina are nevoie de "o accelerare semnificativa" a livrarilor de armament de la partenerii sai pentru a le permite trupelor sale sa faca fata trupelor rusesti.

Razboi in Ucraina, ziua 765. Rusia spune ca a gasit dovada legaturii dintre teroriștii care au ucis peste 140 de oameni la Moscova și "naționaliștii ucraineni"

08:46, 29.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 765. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a pledat pe langa presedintele Camerei Reprezentantilor, Mike Johnson, in favoarea unei "adoptari rapide" a unui ajutor militar "vital" pentru tara sa.

Ucraina neaga implicarea in atacul de langa Moscova și acuza o „provocare deliberata din partea serviciilor speciale ale lui Putin”

23:05, 22.03.2024 - „Ucraina cu siguranța nu are nimic de-a face cu impușcaturile/exploziile de la Crocus City Hall”, a afirmat vineri seara Mihailo Podoliak, consilier al președintelui ucrainean, in legatura cu atacul soldat cu zeci de morți de la sala de concerte din apropierea Moscovei, relateaza The Guardian. Totodata,…


Ce parere ai despre aceasta stire?