Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zelenski anunță că doi ucraineni au murit în atacurile Hamas: Mulţi oameni au fost stupefiaţi de îndrăzneala atacului terorist

Publicat:

Presedintele ucrainean a anuntat in discursul video transmis duminica seara ca doi cetateni ucraineni au fost ucisi in Israel, in timp ce alti cinci au fost localizati in sudul tarii, iar autoritatile au primit peste 100 de solicitari de ajutor. Intr-o paralela cu situatia din propria tara, unde Rusia a pornit un razboi de agresiune, el a subliniat ca lumea trebuie sa raspunda solidar in fata actelor de terorism, iar saptamana viitoare Kievul va actiona in acest sens alaturi de partenerii sai.

si politia israeliana au toata cooperarea necesara pentru a afla…

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razboi in Ucraina, ziua 773. Kievul ar putea ramane fara rachete de aparare antiaeriana daca Rusia continua bombardamentele, avertizeaza Zelenski

11:05, 07.04.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a avertizat, in declaratii difuzate sambata, ca Ucraina ar putea ramane fara rachete de aparare antiaeriana daca Rusia isi continua campania intensa de bombardamente cu mijloace cu raza lunga de actiune, relateaza Reuters. Cel mai dur avertisment de pana acum…

Razboi in Ucraina, ziua 765. Rusia susține ca a gasit dovada legaturii dintre teroriștii care au ucis peste 140 de oameni la Moscova și "naționaliștii ucraineni"

10:55, 29.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 765. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a pledat pe langa presedintele Camerei Reprezentantilor, Mike Johnson, in favoarea unei "adoptari rapide" a unui ajutor militar "vital" pentru tara sa.

Razboi in Ucraina, ziua 765. Rusia spune ca a gasit dovada legaturii dintre teroriștii care au ucis peste 140 de oameni la Moscova și "naționaliștii ucraineni"

08:46, 29.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 765. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a pledat pe langa presedintele Camerei Reprezentantilor, Mike Johnson, in favoarea unei "adoptari rapide" a unui ajutor militar "vital" pentru tara sa.

Rusia anunța ca evacueaza circa 9.000 de copii din Belgorod din cauza bombardamentelor ucrainene

17:00, 19.03.2024 - In jur de 9.000 de copii vor fi evacuati din orasul rus Belgorod si din mai multe sate ale regiunii ca urmare a intensificarii atacurilor efectuate de ucraineni, a anunțat marti guvernatorul regiunii ruse, Viaceslav Gladkov, citat de BBC.Primul grup format din 1.200 de copii va fi evacuat vineri, 22…

De ce s-a dus Zelenski in Arabia Saudita

17:16, 27.02.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a anuntat marti ca a ajuns in Arabia Saudita pentru a discuta despre medierea acestei tari in schimburile de prizonieri de razboi dintre Kiev si Moscova, relateaza AFP si Reuters. „Am ajuns in Arabia Saudita” pentru discutii cu printul mostenitor Mohammed bin…

Zelenski anunța ca 31.000 de soldați ucraineni au fost uciși de la invazia Rusiei

10:20, 26.02.2024 - Rusia pregatește o noua ofensiva impotriva Ucrainei incepand de la sfarșitul lunii mai sau din vara, dar Kievul are un plan de lupta clar al sau, a declarat duminica președintele Volodimir Zelenski.

Primul bilanț oficial al pierderilor suferite de Ucraina. Zelenski: „31.000 de militari ucraineni au murit in acest razboi”

19:45, 25.02.2024 - Cel putin 31.000 de militari ucraineni au fost ucisi in razboiul cu Rusia, a declarat duminica presedintele ucrainean Volodimir Zelenski. Este primul bilanț oficial anunțat de autoritațile de la Kiev de la inceputul invaziei ruse, pe 24 februarie 2022.

Volodimir Zelenski, discurs la doi ani de la declanșarea razboiului: „730 de zile de durere. Dar, in același timp, 730 de zile de speranța”

14:20, 24.02.2024 - Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a insistat ca Ucraina va caștiga razboiul și și-a indemnat pe ucraineni sa ramana optimiști, in timpul unui discurs care marcheaza doi ani de cand Rusia a declanșat razboiul, relateaza CNN.„Astazi, din pacate, fiecare dintre noi are pe cineva pentru care sa…


Ce parere ai despre aceasta stire?