Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zeci de vile din Ilfov sparte de hoți. Măsurile luate de polițiști

Publicat:

Alerta in județul Ilfov dupa ce 50 de case au fost sparte in mai puțin de doua luni. Vizate au fost vilele de lux, aflate inclusiv in cartiere rezidențiale. Hotii au reusit sa fuga in cele mai multe cazuri cu bani si bijuterii. Ca sa dea de urma talharilor, politistii au pus filtre in Snagov si Balotesti. Autoturismele suspecte sunt verificate, iar patrule ale jandarmilor si politiei stau pe strazile laturalnice.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Alerta la Slanic, unde o strada s-a surpat. Masurile luate de autoritați / FOTO

22:11, 25.04.2024 - Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Prahova s-a reunit in aceasta dupa-amiaza pentru a analiza situatia de la Slanic, unde pamantul s-a tasat si s-a format un crater cu adancimea de aproximativ 2 metri, pe o suprafata de peste 60 de mp. Potrivit DSU, au fost adoptate urmatoarele masuri preventive:

Alerta cod portocaliu de viituri in mai multe județe - Harta raurilor vizate

13:01, 23.04.2024 - Institutul National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA) a emis, marti, o avertizare Cod portocaliu de viituri, ce vizeaza pana miercuri dimineata rauri din patru judete, precum si un Cod galben de inundatii, valabil in 12 bazine hidrografice.

Alerta meteo - ANM a emis Cod Galben de vremea rea in mai multe județe / Harta zonelor vizate

10:36, 18.04.2024 - Meteorologii au emis o atenționare de vant puternic, valabila in București și 6 județe, pana joi seara. Conform ANM, vor fi intensificari ale vantului cu viteze de 70 km/h.ana sambata dimineața, vremea va fi rece in cea mai mare parte a țarii.

Vremea se schimba brusc in Romania. ANM a emis cod galben, județele vizate de furtuni și grindina

18:15, 06.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a emis un avertisment Cod Galben de vant puternic, grindina și descarcari electrice pentru anumite zone din Romania. Concret, sunt vizate numeroase localitați din doua judete din tara. Alerta ANM! Cod Galben de vant puternic, grindina și descarcari electrice…

Șeful ONU avertizeaza ca masurile luate pentru trimiterea de ajutoare umanitare in Fașia Gaza sunt insuficiente

07:45, 06.04.2024 - Secretarul general al ONU, Antonio Guterres, a avertizat vineri ca „masurile dispersate nu sunt suficiente pentru a imbunatati ajutorul umanitar pentru Gaza”, dupa promisiunile israeliene de autorizare „temporara” a livrarii de ajutoare prin noi puncte de trecere.

Alerta langa București: amenința ca se arunca de la etaj, dupa ce a dat buzna in casa fostei iubite și a agresat-o

14:35, 21.03.2024 - Polițiștii și negociatorii au intervenit in județul Ilfov, dupa ce un barbat s-a baricadat in locuința fostei sale iubite și a amenințat ca se va arunca de la etaj. Barbatul in varsta de 39 de ani a incalcat un ordin de protecție emis de instanța in favoarea femeii de 23 de ani și a agresat-o in locuința…

Alerta langa Capitala! Polițiștii din Ilfov au saltat un traficant de arme / Foto

17:46, 20.03.2024 - Alerta langa Capitala! Polițiștii din Ilfov au saltat un traficant de arme / FotoPolițiștii din Ilfov au dat, miercuri, o lovitura in Magurele, localitate aflata chiar langa București. Oamenii legii au reținut un traficant de arme, la scurt timp dupa ce au primit informația ca cineva vinde un pistol.Oamenii…


Ce parere ai despre aceasta stire?