Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zeci de studenţi la Teologie au fost găsiţi morţi într-o biserică

Publicat:

Salvatori indonezieni au descoperit cadavrele a 34 de studenti la teologie intr-o biserica, pe , inundata de un torent de noroi in urma cutremurului si tsunami-ului de vineri, a anuntat marti o purtatoare de cuvant a locale, relateaza AFP.

”In total 34 de cadavre au fost gasite de echipa”, informeaza news.ro.

S-a precizat ca 86 de studenti au fost dati disparuti initial. Ei participau la o retragere religioasa in , in nordul insulei.

a fost devastat de un cutremur urmat de un tsunami, vineri,…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Vulcanul a erupt! Norul de cenusa se intinde pe 1 kilometru. Alerta de tsunami! (VIDEO)

11:30, 18.04.2024 - Alerta a fost ridicata la cel mai inalt nivel, iar autoritațile au evacuat 11.000 de localnici. Toate acestea dupa ce vulcanul a erupt. Asadar, este alerta de tsunami in Indonezia, dupa ce erupția vulcanului Ruang s-a intensificat. Autoritațile au ridicat nivelul de alerta Autoritațile au ridicat nivelul…

Cutremur in Taiwan: Bilantul victimelor a crescut 16 morti

16:55, 10.04.2024 - Bilantul cutremurul care a avut loc in Taiwan saptamana trecuta a crescut la 16 morti miercuri, dupa ce alte trei cadavre au fost gasite pe o poteca de drumetie, anunta oficiali taiwanezi, relateaza AFP, potrivit news.ro.

Atac armat la Moscova. Suspectii au fost adusi la Comitetul de ancheta. Bilantul a crescut la 137 de morți

17:11, 24.03.2024 - Suspectii arestati dupa atacul terorist de vineri de la Moscova au fost adusi la sediul Comitetului de ancheta de la Moscova, a anuntat duminica agentia de presa rusa RIA preluata de Reuters.

Kremlinul anunta 11 arestari, intre care patru presupusi atacatori. Bilantul victimelor trece de 90 de morti

12:20, 23.03.2024 - Kremlinul a anuntat sambata arestarea a 11 persoane, inclusiv a celor patru atacatori, dupa atacul armat de vineri de la o sala de concerte de la periferia Moscovei, revendicat de gruparea jihadista Statul Islamic (SI), in timp ce anchetatorii au anuntat ca bilantul victimelor a crescut la 93 de morti,…

Incendiu devastator in Spania, intr-un complex rezidențial administrat de o romanca. Mai mulți morți și raniți

08:11, 23.02.2024 - Joi seara, un complex rezidențial din Valencia, unde traiește o importanta comunitate de romani, a fost inghițit de flacari uriașe, care s-au extins cu o repeziciune uluitoare. Cel puțin patru oameni au murit și 14 au fost raniți, iar 19 sunt dați disparuți. Bilanțul este inca incert pentru ca pompierii…

O femeie și un barbat, mama si fiu, au fost gasiti morti intr-un apartament din Targu Mures

23:00, 16.02.2024 - O femeie in varsta de 88 de ani si un barbat, de 57 de ani, mama si fiu, au fost descoperiti decedati, vineri dupa-amiaza, intr-un apartament de pe strada Aleea Carpati din Targu Mures, informeaza Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ).

Carambol uriaș cu zeci de mașini pe autostrada A21 – morți și zeci de raniți

17:40, 06.02.2024 - Accidentele se tin lant pe mai multe autostrazi din Italia. In nord, doua persoane si-au pierdut viata, iar 40 au fost ranite in urma unui carambol in care au fost implicate zeci de masini. Bilanțul carambolului urias care a avut loc luni dimineața de-a lungul A21, in provincia Brescia, este de doi…

Incendiu puternic intr-un bloc din Suceava. Doi oameni au fost gasiți morți in apartamentul in care locuiau

08:25, 05.02.2024 - Doua persoane au fost gasite moarte intr-un apartament din municipiul Suceava, dupa ce locuinta le-a fost cuprinsa de un incendiu, au anuntat reprezentantii Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Suceava, potrivit Agerpres.


Ce parere ai despre aceasta stire?