Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zeci de morţi în inundaţiile şi alunecările de teren din Nepal

Publicat:

Cel putin 33 de persoane au murit in inundatii si alunecari de teren ce au avut loc in vestul Nepalului in ultima saptamana, informeaza Digi24. Cea mai mare parte a ploilor musonice a lovit provincia Karnali din nord-vest, unde mii de locuitori au fost evacuati, au declarat oficialii.  Sute de case au fost avariate in urma avalanselor si inundatiilor.   Cel putin 22 de persoane sunt disparute in intreaga provincie si alte zeci sunt ranite.   Salvatorii au descris dificultatile de a ajunge in regiunea muntoasa pe fondul ploilor continue.   ”Am mobilizat ofiteri de politie pe teren. Am chemat un…

Citeste articolul mai departe pe gds.ro…  

Sursa articol: gds.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cel putin cinci morti si zeci de persoane blocate in urma prabusirii cladirii in constructie din Africa de Sud

12:01, 07.05.2024 - Salvatorii continuau sa caute marti dimineata devreme printre daramaturile cladirii cu mai multe etaje, aflate in constructie, care s-a prabusit luni in orasul sud-african George, un accident care s-a soldat cu cel putin cinci morti, in timp ce zeci de persoane sunt inca prinse sub moloz, relateaza…

Caz ciudat in Bulgaria: Un jurnalist a fost reținut, pe fondul unor dispute cu implicații politice

12:06, 24.04.2024 - Jurnalistul bulgar Dimitar Stoianov de la site-ul de investigații BIRD a fost reținut pentru 24 de ore, a anunțat Ministerul de Interne de la Sofia. El a fost arestat in urma primirii unui semnal la poliție de la un cetațean legat despre care s-a constatat ca este angajat al Agenției pentru Venituri…

Alunecari de teren in Congo: Cel putin 12 morti si 50 de disparuti

12:45, 15.04.2024 - Cel putin 12 persoane au murit si peste 50 sunt in continuare date disparute dupa ce ploile torentiale au provocat prabusirea unui ravene in apele unui rau din sud-vestul Republicii Democratice Congo, a precizat duminica un oficial local si lider al societatii civile, potrivit Reuters, potrivit Agerpres.

Peste 70 de misiuni desfașurate de pompierii bihoreni, in weekend. 12 hectare de teren cu vegetație uscata, distruse

12:40, 25.03.2024 - Sambata și duminica, 23-24 martie, echipajele de pompieri din cadrul unitații și subunitaților Inspectoratului pentru Situații de Urgența “Crișana” au acționat pentru gestionarea a 71 de situații de urgența survenite pe raza județului Bihor.

Tragedie la un raliu din Ungaria: 4 morți și cel puțin 7 raniți, dupa ce o masina a intrat intr-un grup de spectatori

18:15, 24.03.2024 - O masina de raliu a intrat, duminica, intr-un grup de spectatori in Ungaria, provocand moartea a patru persoane si ranirea altor cateva, a anuntat politia, relateaza AP, potrivit News.ro. 

Evadare in masa in cea mai mare inchisoare din Haiti: Cel putin zece oameni au murit. A fost declarata stare de urgenta

08:26, 04.03.2024 - Cel putin zece persoane au murit in timpul evadarii a mii de detinuti de la Penitenciarul National din Port-au-Prince, in Haiti, in noaptea de sambata spre duminica, potrivit unui jurnalist AFP si a unui ONG. Reuters noteaza ca in tara s-a declarat stare de urgenta.

Tragedie in Mali: Un autobuz s-a prabușit de pe un pod. Cel puțin 31 de morți

07:45, 28.02.2024 - Cel puțin 31 de oameni au murit in Mali, dupa ce un autobuz a cazut, marți, de pe un pod peste un rau in apropiere de orașul Kenieba din vestul țarii, a anunțat Ministerul Transporturilor, citat de Reuters.

Conflict intre veterani! Llullaku l-a reclamat pe Torje: „Nu se injura de morți!” » Reacția lui Gabi: „Ma transform pe teren”

22:50, 22.02.2024 - Gabriel Torje (34 de ani) și Azdren Llullaku (36) au intrat intr-un conflict la pauza meciului dintre Chiajna și Ceahlaul, scor 1-2. Albanezul s-a plans arbitrului ca Torje l-a injurat de morți, fotbalistul Concordiei a admis și a precizat ca s-a scuzat fața de adversar. Duelul dintre Concordia Chiajna…


Ce parere ai despre aceasta stire?