Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zeci de animale și păsări au murit într-un incendiu care a afectat patru gospodării

Publicat:

Cateva zeci de animale și pasari au murit intr-un incendiu care a afectat miercuri dimineața patru gospodarii din localitatea Hurjuieni, județul Suceava. Patru persoane au fost asistate medical, dupa ce au suferit arsuri sau atacuri de panica.

Citeste articolul mai departe pe jurnalul.ro…  

Sursa articol: jurnalul.ro


Stiri pe aceeasi tema

O persoana a murit intr-un incendiu izbucnit de la o lumanare in prima zi de Paști

11:50, 05.05.2024 - Echipajele inspectoratelor pentru situatii de urgenta au avut, in ultimele 24 de ore, 1.470 de interventii, numarul fiind in crestere cu aproximativ 7% fata de perioada similara a anului trecut. In Bucuresti, o persoana a murit in urma unui incendiu izbucnit intr-un apartament, de la o lumanare. Citește…

Incendiu la un adapost de animale din Vladimirescu. Au murit 6 porci

15:20, 28.04.2024 - Inspectoratul pentru Situații de Urgența (ISU) Arad anunța ca la un adapost de animale din localitatea Vladimirescu a izbucnit un incendiu. La fața locului intervin... The post Incendiu la un adapost de animale din Vladimirescu. Au murit 6 porci appeared first on Special Arad · ultimele știri din Arad…

Peste 200 de animale au murit intr-un incendiu la gradina zoologica din Crimeea

18:31, 16.04.2024 - Peste 200 de animale exotice au murit intr-un incendiu izbucnit la o gradina zoologica din Crimeea, au anuntat marti mass-media din aceasta peninsula ocupata de Rusia, informeaza DPA, preluat de Agerpres.

Tragedie in Botoșani! Zeci de animale au murit pe loc, dupa un incendiu devastator la o ferma / FOTO

16:25, 13.04.2024 - Un incendiu devastator s-a produs, in urma cu puțin timp, la o ferma din Botoșani! Zeci de animale au murit pe loc, dupa ce au fost cuprinse de flacari. Imaginile de la fața locului sunt apocaliptice! Pompierii nu au mai putut sa le salveze, din nefericire!

Incendiu puternic la o ferma de animale in Constanța. Sute de oi au murit

13:05, 07.04.2024 - Un incediu puternic la o ferma de animale a curmat viața a 200 de oi și 10 porci. Flacarile s-au extins pe o suprafața de 1.500 de mp, iar pompierii sosiți la fața locului s-au luptat ore in șir pentru a le stinge.

Incendiu intr-un bloc din Suceava, din cauza fumatului in loc nepermis: zeci de persoane evacuate

18:30, 04.04.2024 - Incendiu intr-un bloc din Suceava, din cauza fumatului in loc nepermis: zeci de persoane evacuateZeci de persoane au fost evacuate, joi, dintr-un bloc din Suceava, in urma unui incendiu izbucnit intr-un apartament in renovare.

Un tanar de 21 de ani a batut doi barbați la beție. Unul dintre ei a murit

15:21, 17.03.2024 - Un tanar de 21 de ani, care a batut doi barbați, sambata, 16 martie 2024, din care unul a decedat, a fost reținut de polițiști - au anuntat reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Suceava.

VIDEO Incendiu la un apartament plin cu animale, in Suceava: 5 pisici și 3 caini au murit

17:40, 25.02.2024 - Alerta in Suceava, unde un apartament a fost cuprins de flacari. Ușa era blocata, așa ca salvatorii au forțat-o ca sa poata sa intre in locuința. Nu au gasit nicio persoana acolo, ci mai multe animale.


Ce parere ai despre aceasta stire?