Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Zaporojie | Ambasadorul Rusiei la ONU: "Amploarea unui dezastru nuclear la centrală este greu de imaginat"/ România, pe lista celor mai afectate țări

Publicat:

Ambasadorul rus la ONU, ,  a dat vina pe Kiev si pe aliatii sai pentru ceea ce se intampla la Zaporojie și menționat Romania printre tarile cele mai afectate de un eventual dezastru nuclear la centrala.

Citeste articolul mai departe pe ziuadecj.ro…  

Sursa articol: ziuadecj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razboi in Ucraina, ziua 784. Seful AIEA: "Ne apropiem periculos de un accident nuclear la centrala din Zaporojie"

00:05, 17.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 784. "Ne apropiem periculos de un accident nuclear", a declarat Rafael Grossi, directorul Agentiei Internationale pentru Energie Atomica (AIEA), in fata Consiliului de Securitate al ONU.

Uniunea Europeana si SUA considera Rusia responsabila pentru riscul de accident nuclear la centrala din Zaporojie

20:50, 11.04.2024 - SUA si Uniunea Europeana au declarat joi ca invazia Rusiei din Ucraina este cea care a provocat un risc de accident nuclear la centrala ocupata de trupele ruse in regiunea sudica ucraineana Zaporojie si care a fost vizata de mai multe atacuri incepand de duminica trecuta.

Situația de la centrala nucleara de la Zaporojie ingrijoreaza ONU - Reuniune de urgența a Cosiliului guvernatorilor

08:01, 10.04.2024 - Consiliul guvernatorilor organismului de supraveghere nucleara al ONU va organiza, joi, o reuniune de urgenta, la cererea Ucrainei si a Rusiei, pentru a discuta despre atacurile asupra centralei nucleare Zaporojie, dupa ce acuzatii reciproce de atacuri cu drone, transmite Reuters, potrivit news.ro.

Șeful AIEA a venit in Romania. Discuții cu ministrul de Externe despre pericolul de la centrala nucleara Zaporojie

17:45, 08.04.2024 - Ministrul Afacerilor Externe, Luminita Odobescu, a avut luni o intrevedere cu directorul general al Agentiei Internationale pentru Energie Atomica (AIEA), Rafael Grossi, aflat in vizita in Romania.

Un nou val de caldura lovește Romania! Care sunt zonele cele mai afectate de ciclonul Kathleen

10:10, 06.04.2024 - Luna aprilie pare a fi una a recordurilor de temperatura, deși, in mod normal, ar fi trebuit sa fie ceva mai rece. ANM anunța ca vine un nou val de caldura lovește Romania, iar meteorologii europeni precizeaza care sunt zonele cele mai afectate de ciclonul Kathleen, in urmatoarele zile. In aprilie meteorologii…

Anunț ANM de ultima ora! Avertizare de ninsori și viscol in Romania. Lista zonelor afectate de ciclonul polar

10:50, 19.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare de ninsori și viscol in Romania. Iata lista zonelor afectate de ciclonul polar!

Liderii coaliției PSD-PNL s-au decis! Cine va deschide lista de candidați la alegerile europarlamentare

22:30, 11.03.2024 - Liderii coalitiei de guvernare au decis ca actuala sefa a Reprezentantei Comisiei Europene in Romania, Ramona Chiriac, sa deschida lista de candidati la alegerile europarlamentare din partea aliantei PSD – PNL. Printre candidații PSD la europarlamentare se afla Mihai Tudose, Victor Negrescu, Simona…

Anunț ANM de ultim moment! Ninsorile se intorc in Romania. Lista zonelor afectate de zapada

21:25, 02.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in cursul zilei de vineri, 2 februarie 2024, o avertizare de ultima ora. Ninsorile se intorc in Romania. Iata lista zonelor afectate de zapada!


Ce parere ai despre aceasta stire?