Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Xtra Night Show. Denisa Despa, totul despre bărbatul care o face fericită! Vedeta a fost dată de gol: „Nu pot să mint” / VIDEO

Publicat:

Denisa Despa a fost data de gol! Frumoasa vedeta din showbiz-ul de la noi este indragostita nebunește. In urma cu puțin timp, in cadrul unui interviu, acordat in exlusivitate pentru , a fost dezvaluita identitatea barbatului care o face fericita pe blondina. Iata declarațiile exclusive ale

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Andreea Marin, ipostaza minunata de Paște. Vedeta a renunțat la inhibiții, niciodata nu ai vazut-o atat de fericita

16:40, 04.05.2024 - Andreea Marin este o femeie foarte frumoasa, care a reușit sa se faca remarcata rapid la debutul sau in televiziune. Secretul succesului sau este o combinație intre pasiune, determinare și devotament fața de munca și fața de ceilalți. Datorita carierei sale remarcabile, vedeta a devenit una dintre cele…

Xtra Night Show. Cum a reacționat Anamaria Prodan, dupa procesele penale cu fostul soț. Vedeta iși ține copiii departe de probleme: ”Poate sa se duca...”

00:21, 03.05.2024 - Anamaria Prodan a reacționat pentru prima data, dupa toate procesele penale pe care le are cu fostul soț. Vedeta traiește departe de aceste probleme și incearca sa se focuseze cat mai mult pe familia ei și pe relația cu Ronald Gavril. Iata, insa, daca o afecteaza sau nu ce se intampla in instanța.

Xtra Night Show. Anița Condescu, la un pas de a-și pierde definitiv copilul. Vedeta urmeaza sa afle daca va fi decazuta din drepturile parintești: „Ma aștept la orice”

10:46, 26.03.2024 - Anița Condescu a fost in urma cu cateva zile la tribunal, dupa ce fostul soț a solicitat ca ea sa fie decazuta din drepturile parintești. In toata aceasta perioada, susține ca nu a putut sa iși vada fiul și nici nu a avut voie sa il sune.

Xtra Night Show. Cat de scumpa este viața in Las Vegas, pentru Anamaria Prodan. Impresara platește o factura la curent de peste 1.000 dolari: ”Este o zona exclusivista” / VIDEO

23:10, 15.03.2024 - Anamaria Prodan a dezvaluit cat de mulți bani cheltuie lunar pentru a locui in Statele Unite ale Americii. Vedeta deține o vila imensa in Las Vegas, iar eforturile financiare pe care le face nu sunt deloc mici. Iata de ce platește o factura la curent de peste 1.000 de dolari!

Fiul Danei Rogoz a implinit 10 ani, iar parintii i-au organizat o petrecere in padure. „Incercam cumva sa facem ceva diferit”

13:45, 14.03.2024 - Fiul Danei Rogoz a implinit 10 ani, iar parinții lui au decis sa ii organizeze o altfel de petrecere. Vlad a petrecut alaturi de prieteni in padure. Vedeta a explicat ca vrea ca in fiecare an, fiul ei sa aiba parte de ceva inedit.„Am sarbatorit ziua copilului nostru. Vlad a implinit 10 ani și, desigur,…

Xtra Night Show. Dana Rogoz, petrecere in padure de ziua de naștere a fiului ei. Vlad a implinit 10 ani: „Au carat bușteni...” / VIDEO

11:05, 14.03.2024 - Dana Rogoz a facut o petrecere in padure de ziua de naștere a fiului ei. Vedeta a avut grija sa il surprinda pe copilului ei pe cinste cu ocazia zilei in care a implinit varsta de 10 ani. Ce a marturisit actrița, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.

Xtra Night Show. Ce spune Vica Blochina despre situația sa amoroasa. Cu cine se iubește vedeta: ”Unele lucruri se țin secret”

08:35, 08.03.2024 - Vica Blochina a fost o perioada indelungata singura, iar fanii s-au intrebat cand va putea fi vazuta la brațul unui domn. Vedeta a oferit cateva detali importante cu privire la viața ei sentimentala. In prezent, traiește o frumoasa poveste de dragoste pe care o ține departe de ochii curișilor.


Ce parere ai despre aceasta stire?