Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Xtra Night Show. Cântăreață de la noi, bătută de părinții soțului: „Eram un fel de Cenușăreasa”. Coșmarul prin care a trecut împreună cu fiica ei

Publicat:

O cantareața a trecut prin momente de coșmar in perioada adolescenței. A avut o relație cu un barbat dependent de jocuri de noroc, iar parinții lui o agresau. A fost nevoita sa fuga cu fiica ei iarna, de teama socrilor.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ințelegerea la care au ajuns Claudia Patrașcanu și Gabi Badalau: „Cred ca șicanarile vor exista de acum inainte toata viața pana vor crește copiii”

12:20, 30.04.2024 - Claudia Patrașcanu și Gabi Badalau au ajuns la o ințelegere privind programul copiilor lor de Paște. Cantareața și omul de afaceri au custodie comuna pentru baieții lor, insa aceștia au domiciliul la ea. In urma cu mai bine de cinci ani de zile Claudia Patrașcanu și Gabi Badalau s-au desparțit. Nu au…

Parinții artistei Theo Rose și-au dorit ca ea sa fie profesoara in sat. Cantareața nu a vrut acest lucru: „M-am simțit jignita...”

12:35, 12.04.2024 - Parinții artistei Theo Rose și-au dorit ca ea sa fie profesoara in sat. Cantareața nu a vrut acest lucru și și-a urmat pasiunea pentru muzica. Iata ce declarații neștiute pana acum a facut vedeta despre acest subiect important din viața ei!

Diana Șoșoaca, reacție exploziva dupa ce a obținut ordin de protecție impotriva soțului ei. Silvestru Șoșoaca nu are voie sa se apropie nici de fiica ei: ”Am fost nevoita...”

09:15, 03.04.2024 - Diana Șoșoaca se simte intr-un pericol din ce in ce mai mare. A obținut ordin de protecție impotriva soțului ei, de care se pregatește sa divorțeze. Senatoarea a facut declarații despre aceasta masura și a precizat ca Silvestru Șoșoaca nu are voie sa se apropie nici de fiica ei.

Ce a facut un barbat din Alba dupa ce a aflat ca fiica sa a fost batuta și amenințata cu moartea de catre iubit

12:25, 29.03.2024 - Ce a facut un barbat din Alba dupa ce a aflat ca fiica sa a fost batuta și amenințata cu moartea de catre iubit Un barbat din Alba a alertat autoritațile dupa ce a aflat ca fiica sa a fost batuta și amenințata cu moartea, de catre iubit. S-a intamplat in localitatea Șard din Alba, in data de 28 martie…

Fiul Danei Rogoz a implinit 10 ani, iar parintii i-au organizat o petrecere in padure. „Incercam cumva sa facem ceva diferit”

13:45, 14.03.2024 - Fiul Danei Rogoz a implinit 10 ani, iar parinții lui au decis sa ii organizeze o altfel de petrecere. Vlad a petrecut alaturi de prieteni in padure. Vedeta a explicat ca vrea ca in fiecare an, fiul ei sa aiba parte de ceva inedit.„Am sarbatorit ziua copilului nostru. Vlad a implinit 10 ani și, desigur,…

Star Matinal. Cum reușește Adina de la Heaven sa se imparta intre rolul de artista și cel de mama. Și-a luat fiica in turnee: ”Nu puteam sa o las acasa” / VIDEO

15:55, 16.02.2024 - Adina de la Heaven esteo mamica implinita. Fiica sa, Zeynab Maria, are patru ani și ii surprinde zilnic pe parinți. Cantareața a povestit ca și-a lasat cariera pe locul al doilea pentru a se dedica vieții de familiei, iar cand mergea la concerte, iși lua fiica cu ea mii de kilometri.

Caz șocant in Gorj. O adolescenta de 15 ani a ajuns in grija statului, dupa ce a mințit ca este batuta de parinții ei. De ce a vrut, de fapt, sa plece de acasa

10:30, 07.02.2024 - Caz șocant in Gorj. O adolecenta de 15 ani a ajuns in grija statului, dupa ce a mințit ca este batuta cu bestialitate de parinții ei și nu mai vrea sa locuiasca cu ei. Ulterior, s-a aflat motivul revoltator pentru care fata a vrut sa plece de acasa. Iata ce s-a intamplat, de fapt.


Ce parere ai despre aceasta stire?