Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Weekend cu ieftiniri la pompă: Ce prețuri a afișat ANRE pentru carburanți

Publicat:
Weekend cu ieftiniri la pompă: Ce prețuri a afișat ANRE pentru carburanți

Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru zilele de 25, 26 și 27 mai. Astfel, un litru de benzina va costa cu 6 bani mai puțin decat astazi, iar prețul motorinei scade cu doi bani.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Ieftiniri la pompa, maine: Topul stațiilor PECO unde gasești cele mai mici prețuri la carburanți

13:15, 06.06.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 7 iunie. Astfel, un litru de benzina va costa cu 10 bani mai puțin decat astazi, iar prețul motorinei scade cu 8 bani per litru.

Ieftiniri la pompa inainte de weekend: Topul stațiilor PECO cu cele mai bune prețuri la carburanți

13:10, 06.06.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 7 iunie. Astfel, un litru de benzina va costa cu 10 bani mai puțin decat astazi, iar prețul motorinei scade cu 8 bani.

Vara vine cu ieftiniri la pompa: Cat vor scoate soferii din buzunare pentru carburanti, in acest weekend

12:35, 31.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru urmatoarelel trei zile. Astfel, un litru de benzina va costa cu 8 bani mai puțin decat astazi, iar prețul motorinei scade cu un ban.

Benzina se ieftinește, iar motorina se scumpește: Topul benzinariilor din țara cu cele mai bune prețuri la carburanți

13:10, 30.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 31 mai. Astfel, un litru de benzina va costa cu 2 bani mai puțin decat astazi, iar prețul motorinei crește cu 2 ban.

Noi prețuri la carburanți, pentru weekend: Cea mai ieftina motorina e la Nordul țarii

12:50, 17.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementari in Energetica a afișat noile prețuri de referința la carburanți, valabile pentru urmatoarele trei zile. Vedeți mai jos și topul stațiilor PECO, unde gasiți cea mai ieftina benzina sau motorina.

Prețuri stabile la carburanți: Cat vor costa maine benzina și motorina

12:55, 03.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 4 aprilie. Astfel, benzina va fi mai scumpa cu 2 bani, iar motorina mai ieftina cu 1 banuț.

Au fost stabilite noi prețuri la carburanți in Moldova

12:26, 03.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a publicat miercuri, 3 aprilie, noi prețuri maxime la produsele petroliere principale de tip standard, care vor fi valabile incepind cu 4 aprilie. Astfel, prețul maxim al benzinei A-95 va constitui 25,88 lei/litru (-2 bani), iar al motorinei…

Ieftiniri ușoare la pompa, maine: Ce prețuri a afișat ANRE la benzina și motorina

12:35, 02.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica anunța pentru maine, 3 aprilie, prețuri mai mici la carburanți. Astfel, pentru un litru de benzina șoferii vor plati cu doi banuți mai puțin, iar pentru cel de motorina - cu 7 bani.


Ce parere ai despre aceasta stire?