Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Noi prețuri la carburanți, pentru weekend: Cea mai ieftină motorină e la Nordul țării

Publicat:
Noi prețuri la carburanți, pentru weekend: Cea mai ieftină motorină e la Nordul țării

Agenția Naționala pentru Reglementari in Energetica a afișat noile prețuri de referința la carburanți, valabile pentru urmatoarele trei zile. Vedeți mai jos și topul stațiilor PECO, unde gasiți cea mai ieftina benzina sau motorina.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Benzina se ieftinește, iar motorina se scumpește: Topul benzinariilor din țara cu cele mai bune prețuri la carburanți

13:10, 30.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 31 mai. Astfel, un litru de benzina va costa cu 2 bani mai puțin decat astazi, iar prețul motorinei crește cu 2 ban.

Weekend cu ieftiniri la pompa: Ce prețuri a afișat ANRE pentru carburanți

13:05, 24.05.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat noile prețuri la carburanți pentru zilele de 25, 26 și 27 mai. Astfel, un litru de benzina va costa cu 6 bani mai puțin decat astazi, iar prețul motorinei scade cu doi bani.

Motorina, mai ieftina cu 13 bani, in weekend: Cat vor scoate soferii din buzunare pentru benzina

12:10, 19.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica a afișat prețurile la carburanți pentru urmatoarele trei zile. Astfel, șoferii vor achita pentru litrul de benzina cu un ban mai mult, iar pentru cel la motorina - cu treisprezece bani mai puțin.

Benzina, mai scumpa și maine: TOP 3 stații unde gasesti cele mai mici prețuri la carburanți

12:10, 16.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 17 aprilie. Astfel, benzina se scumpește cu inca 2 bani, iar prețul motorinei scade cu 4 bani.

Prețul la carburanți o ia in sus: Cat vor achita șoferii maine pentru benzina și motorina

12:45, 04.04.2024 - Prețul la carburanți o ia in sus. Așadar, benzina și motorina se scumpesc maine, 5 aprilie, potrivit prețurilor de referința, afișate de Agenția Naționala pentru Reglementari in Energetica.

Prețuri stabile la carburanți: Cat vor costa maine benzina și motorina

12:55, 03.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a afișat noile prețuri la carburanți pentru maine, 4 aprilie. Astfel, benzina va fi mai scumpa cu 2 bani, iar motorina mai ieftina cu 1 banuț.

Au fost stabilite noi prețuri la carburanți in Moldova

12:26, 03.04.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica (ANRE) a publicat miercuri, 3 aprilie, noi prețuri maxime la produsele petroliere principale de tip standard, care vor fi valabile incepind cu 4 aprilie. Astfel, prețul maxim al benzinei A-95 va constitui 25,88 lei/litru (-2 bani), iar al motorinei…

Benzina si motorina se scumpesc maine: TOP 3 stații unde gasesti cele mai mici prețuri

12:15, 19.03.2024 - Agenția Naționala pentru Reglementare in Energetica anunța pentru maine, 20 martie, prețuri mai mari la carburanți. Astfel, pentru un litru de benzina șoferii vor plati cu 7 bani mai mult, iar pentru cel de motorina - cu 6 bani.


Ce parere ai despre aceasta stire?