Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vulpița a ajuns la testul poligraf. Ce s-a întâmplat cu soții Stegaru

Publicat:

Vulpița de la a ajuns la testul poligraf. Chiar soțul acesteia a supus-o testului, iar Vulpița a acceptat fara sa stea prea mult pe ganduri. Nu este un secret ca cei doi au probleme in cuplu. Aceștia au facut furori anul trecut in cadrul emisiunii , unde iși etalau problemele și incercarile […] The post Vulpița a ajuns la testul poligraf. Ce s-a intamplat cu soții Stegaru appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Crima la poarta casei! Cosmin, fiul barbatului decedat, arata dovezile. Cum s-a intamplat totul: „Era 31 decembrie...” / VIDEO

19:06, 21.05.2024 - Crima la poarta casei! Cosmin, fiul barbatului decedat, și Georgeta, vaduva acestuia, arata dovezile. Cei doi au povestit cum a murit barbatul. Iata cum s-a intamplat totul, dar și ceacuzații grave au facut ei!

Acces Direct. Verdict in cazul profesorului disparut din Valcea. Fosta soție a facut testul poligraf! Care sunt rezultatele / VIDEO

19:20, 03.04.2024 - Verdict in cazul profesorului disparut din Valcea, Balan Marian Claudiu. Fosta soție a barbatului facut testul poligraf! Iata care sunt rezultatele, potrivit informațiilor oferite la Acces Direct.

Acces Direct. Procurorii ar fi contrazis declarațiile fostei soții a lui Claudiu Balan. Ce le-a spus despre dispariția profesorului: ”A luat cu el...” / VIDEO

19:00, 29.03.2024 - Profesorul disparut din Valcea este, in continuare, de negasit, insa anchetatorii continua sa incerce sa afle adevarul despre dispariția lui. S-a aflat ca procurorii ar fi contrazis declarațiile fostei sale soții. Iata ce le-a spus, cand Claudiu Balan a plecat de acasa.

Acces Direct. Vecinii, detalii din ziua fatidica in care Andreea, studenta din Timișoara, a fost ucisa. Ce s-a intamplat in apartamentul groazei: ”A cerut...”

19:20, 25.03.2024 - Ies noi detalii la iveala in cazul crimei din Timișoara. Andreea, studenta de la Facultatea de la Medicina, a fost ucisa cu sange rece de iubitul ei, Mirel Dragomir. Unul dintre martori a facut mai multe declarații importante, marturisind cum a descoperit trupul fara viața alaturi de sora criminalului.

Acces Direct. Inginerul considerat vinovat de familia lui Valerie raspunde acuzațiilor. Ultimele momente dinainte de tragedie

21:10, 22.03.2024 - Valerie a murit pe 23 noiembrie 2019, atunci cand un malaxor ar fi cazut peste el, pe cand se afla la locul de munca. Familia vrea sa afle ce s-a intamplat cu adevarat in acea zi și susține ca totul s-ar fi intamplat intr-un moment de neatenție.

Acces Direct. Declarațiile Andrei, prietena Geaninei, tanara care a murit intr-un accident. Ce s-a intamplat in seara respectiva

19:25, 21.03.2024 - Geanina era in mașina cu doi prieteni atunci cand a murit intr-un accident provocat chiar de unul dintre ei. Sebi, un tanar de 23 de ani, se afla la volanul mașinii lui, atunci cand ar fi condus cu viteza. Andra se afla pe scaunul din dreapta.

Acces Direct. Noi dezvaluiri din ancheta crimei care a ingrozit Romania. Ce s-a intamplat in ultimele clipe din viața tinerei insarcinate / VIDEO

18:45, 06.03.2024 - Au fost facute noi dezvaluiri din ancheta crimei care a ingrozit Romania. Ce s-a intamplat, de fapt, in ultimele clipe din viața tinerei insarcinate. Ce s-a descoperit. Declarațiile de la dosar se bat cap in cap. 

Mirela Vaida, adevarul despre cazul Vulpița și Viorel! De ce a fost difuzata la Acces Direct atat de des povestea celor doi, de fapt: „8 luni de zile...”

21:00, 04.03.2024 - Mirela Vaida a spus adevarul despre cazul Vulpița și Viorel. Iata din ce motiv a fost difuzata atat de des la Acces Direct povestea celor doi, de fapt. Ce a marturisit celebra prezentatoare TV.


Ce parere ai despre aceasta stire?