Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vrei o coafura bogata si plina de volum ca a ingerasilor de la Victoria’s Secret? Invata cum sa obtii buclele perfecte

Publicat:

Parul ingerasilor Victoria rsquo;s Secret este celebru in intreaga lume si, surprinzator, foarte usor de realizat. Trebuie doar sa urmezi cateva sfaturi simple pentru a obtine buclele bogate, pline de volum, perfecte.

Citeste articolul mai departe pe perfecte.ro…  

Sursa articol: perfecte.ro


Stiri pe aceeasi tema

Parada de moda a casei Victoria's Secret revine in toamna dupa o pauza de sase ani VIDEO

11:06, 16.05.2024 - Celebra parada anuala a casei de moda Victoria's Secret, care aduce pe podium supermodele purtand sutiene incrustate cu bijuterii si aripi de inger, va reveni in aceasta toamna dupa o pauza de aproape sase ani.

Parada de moda a casei Victoria's Secret revine dupa o pauza de sase ani

09:35, 16.05.2024 - Celebra parada anuala a casei de moda Victoria's Secret, care aduce pe podium supermodele purtand sutiene incrustate cu bijuterii si aripi de inger, va reveni in aceasta toamna dupa o pauza de aproape sase ani, informeaza Reuters.

Salata verde: proaspata, versatila și plina de nutrienți. Beneficii și idei de rețete

12:20, 08.05.2024 - Salata verde nu este doar o garnitura banala, ci un ingredient versatil care poate fi utilizat intr-o varietate de preparate delicioase și nutritive. Bogata in vitamine, minerale și fibre, salata verde este esențiala pentru o dieta sanatoasa.

Știrile Antena Stars. Ce avere a acumulat Adriana Lima de-a lungul anilor. Are o cariera de succes in modeling

16:55, 05.04.2024 - Adriana Lima s-a facut remarcata inca de la 13 ani și a ajuns sa aiba o cariera de model pe plan internațional. A activat la Victoria's Secret timp de 19 ani, iar popularitatea sa a crescut major. De-a lungul anilor a avut și numeroase proiecte care i-au rotunjit veniturile in conturi.

Creeaza coafuri inedite cu pudra de volum

23:30, 02.04.2024 - Produsele cosmetice sunt esențiale pentru a realiza coafuri care sa iți sporeasca increderea in sine. Pudra de volum este un element de baza in hairstyling, oferind volum și textura, de care nu te poți lipsi pentru a obține coafuri impresionante. Buclele pline de volum și coafurile inalte sunt doar…

Mutare neașteptata: Zelenski vrea sa trimita acasa mii de luptatori, in plina prabușire a increderii UE in victoria sa

21:20, 23.02.2024 - Presedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a trimis joi parlamentului un proiect de lege pentru lasarea la vatra a unor membri ai fortelor armate in contextul in care mii de militari lupta de doi ani incontinuu pe front impotriva Rusiei, transmite EFE. Proiectul de lege privind modificarea legii…

Americanii scriu ca Simona Halep va castiga la TAS și au dezvaluit detaliul secret care schimba toata ancheta

21:25, 22.02.2024 - Simona Halep a fost audiata la TAS in 7-9 februarie și acum așteapta verdictul judecatorilor tribunalului sportiv.Americanii au identificat detaliul care anunța victoria pentru Simona Halep la TAS. Specialistii de la tennisupdate.com au identificat un detaliu care poate anunța victoria Simonei la TAS…


Ce parere ai despre aceasta stire?