Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VOLEI: CSM Târgoviște la prima victorie în Champions League! Vezi comunicatul echipei

Publicat:

"Seara fabuloasa pentru sportul dambovițean! Clubul Sportiv Municipal Targoviște aduce acasa prima victorie din ! Aseara, fetele antrenate de au reușit prima victorie din istorie, in cea mai importanta competiție voleibalistica europeana intercluburi, contra multiplei campioana a Bulgariei, . Partida de aseara a fost dominata de fetele noastre inca din primul set pana in ultimul, facand astfel ca scorul final sa fie de 3-0. Dupa aceasta victorie stralucitoare, suntem convinși ca vor urma alte rezultate remarcabile, atat la nivel național cat și la…

Citeste articolul mai departe pe gazetadambovitei.ro…  

Sursa articol: gazetadambovitei.ro


Stiri pe aceeasi tema

Inca o „victorie” in razboiul palmaresului cu FCSB – Comunicatul dur al CSA Steaua

18:10, 17.05.2024 - Dupa un nou episod al razboiului pentru palmares intre CSA Steaua și FCSB, Curtea de Apel București a oferit o decizie favorabila echipei din liga secunda, care a și emis un comunicat in care anunța ca „s-a facut dreptate”.

Champions League: Real Madrid vs Bayern Munchen - Spectacol de gala pe Santiago Bernabeu

10:26, 08.05.2024 - Real Madrid - Bayern Munchen, meci contand pentru mansa a doua a semifinalelor din Liga Campionilor, este programat, miercuri, 8 mai, de la ora 22:00, pe Santiago Bernabeu, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

CS Minaur reușește o noua victorie spectaculoasa și-și consolideaza locul pe podium

20:21, 17.04.2024 - Astazi, de la ora 18:00, la Cluj-Napoca s-a disputat partida din cadrul etapei a 24-a din Liga Zimbrilor, dintre Universitatea Cluj și CS Minaur! Partida a fost caștigata de baimareni cu scorul final de 30-40. Material in actualizare! Source

Champions League: Bayern Munchen vs Lazio - Bavarezii, prima sansa la victorie si calificare

10:15, 05.03.2024 - Bayern Munchen - Lazio, meci contand pentru mansa a doua a optimilor de finala din Liga Campionilor, este programat, marti, 5 martie, de la ora 22:00, pe Alllianz Arena, si va fi transmis in direct de Digi Sport 1, Orange Sport 1 si Prima Sport 1.

CSM Constanta Volei: Echipa feminina Under-17, dubla victorie cu ACS Champions Sibiu, fara sa piarda vreun set (GALERIE FOTO)

13:00, 26.02.2024 - Voleibalistele junioare Under 17 cadete de la CSM Constanta s au impus in dubla intalnire cu ACS Champions Sibiu, fara sa piarda set, si continua seria victoriilor in Seria C, Elita. Fetele antrenate de Bianca Ioana Cojocaru si Vanesa Desliu au sustinut ambele partide din grupa, tur si retur, cu echipa…

Victorie dramatica FC Porto cu Arsenal

06:36, 22.02.2024 - FC Porto a invins-o dramatic pe Arsenal, cu scorul de 1-0 (0-0), miercuri seara, pe stadionul ”Dragao”, in prima mansa a optimilor de finala ale Ligii Campionilor la fotbal. Brazilianul Galeno a facut diferenta, in ultimele secunde ale meciului (90+4), cu un sut la coltul lung al portii lui Raya, dupa…

Champions League: Porto vs Arsenal - „Tunarii”, favoriti pe Dragao

10:20, 21.02.2024 - Porto - Arsenal, meci contand pentru prima mansa a optimilor de finala din Liga Campionilor, este programat, miercuri, 21 februarie, de la ora 22:00, pe Estadio do Dragao, si va fi transmis in direct de Digi Sport 2, Orange Sport 3 si Prima Sport 2.

Champions League: Inter Milano, victorie la limita in fața echipei lui Horațiu Moldovan

00:01, 21.02.2024 - Atletico Madrid, cu Horațiu Moldovan pe banca de rezerve, a pierdut partida din deplasare cu Inter Milano, scor 1-0 pentru italieni, care pornesc cu prima șansa la returul optimilor Champions League.


Ce parere ai despre aceasta stire?