Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vlăduța Lupău, despre numele fiului ei: „L-a ales singur”. Gestul făcut de soacra ei

Publicat:

Vladuța Lupau este insarcinata și peste cateva luni iși va cunoaște bebelușul. Interpreta de muzica populara a inceput sa amenajeze camera fiului ei și a vorbit despre numele pe care l-a ales pentru micuț.Artista traiește cea mai frumoasa perioada a vieții sale de cand a aflat ca va deveni mama. Vladuța Lupau și soțul ei, , au ales deja numele baiețelului lor.„Ne-am gandit la un nume inca din primele zile! Și-a ales singur numele… O sa va spun povestea numelui cand vine pe lume. (rade)”, a spus Vladuța Lupau, in exclusivitate, in noul numar al revistei VIVA!.Inca de cand și-au construit…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

A lasat o femeie cazata la Manastirea Rameț fara bani! Cum a procedat hoțul?

11:40, 25.04.2024 - Un barbat din Valcea a fost prins dupa ce a furat bani dintr-o chilie a manastirii Rameț. Anterior, el cerșise alaturi de un adolescent, la manastire. Cazul s-a petrecut in luna martie a acestui an insa dosarul a ajuns abia acum in instanța. O femeie cazata intr-o chilie a Manastirii Rameț, care a ramas…

Soția lui Gabi Stangau, replica pentru soacra ei, dupa ce a dat de ințeles ca l-a uitat pe violonist? „Semanați...”. Gestul facut de Diana Berințan, la mormantul lui / FOTO

21:40, 24.04.2024 - Au trecut mai bine de doua luni de cand Gabi Stangau a murit, iar familia iși gasește cu greu liniștea. De curand, mama lui, Livia, a dat de ințeles ca fiul ei ar fi fost uitat de toata lumea, inclusiv de soția lui. Se pare ca Diana Berințan nu ar fi ramas indiferenta la astfel de vorbe.

Bolnavii care pot ajunge la camera de garda din cauza prafului saharian: „Riscul creste cu 30% in urmatoarele cinci zile de la expunere”

18:25, 24.04.2024 - Managerul Institutului "Marius Nasta", Beatrice Mahler, a avertizat ca praful saharian prezinta riscuri suplimentare pentru persoanele afectate de afecțiuni respiratorii cronice, cum ar fi astmul, BPOC și bronșiectaziile.

Gestul emoționant facut de Adi Rus pentru Vladuța Lupau. Soțul artistei și-a tatuat chipul ei pe braț: „Cand ma gandesc...” / FOTO

13:05, 10.04.2024 - Adi Rus a facut un gest emoționant pentru Vladuța Lupau. Soțul artistei și-a tatuat chipul ei pe braț. Iata ce postare speciala a facut celebra cantareața prin intermediul rețelelor de socializare!

Zi importanta pentru Vladuța Lupau și Adi Rus. Cei doi și-au dus fiul la creșa. Cum a fost prima zi pentru Iair

20:15, 27.03.2024 - Vladuța Lupau și Adi Rus au trait momente emoționante astazi. Cei doi și-au dus fiul la creșa pentru prima data. Artista spune ca nu a fost deloc ușor pentru Iair sa se dezlipeasca de ea, dar iși dorește ca micuțul sa se integreze mai repede in colectivitate.

De ce Vladuța Lupau a ținut a doua sarcina secreta. Ce relație are artista cu soacra ei

17:20, 26.03.2024 - Vladuța Lupau a luat pe toata lumea prin surprindere cu vestea ca urmeaza sa devina mamica pentru a doua oara. Artista a ținut sarcina secreta in primele luni din motive bine intemeiate. Iata ce a marturisit soția lui Adi Rus despre relația pe care o are cu soacra ei.


Ce parere ai despre aceasta stire?