Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vlăduța Lupău a cântat la o nuntă cu Nicolae Guță, la nici o lună de la naștere: ”Ai reînceput cam repede” - VIDEO

Publicat:

Fanii Vladuței Lupau, una dintre cele mai apreciate cantarețe de muzica de petrecere, și-a inceput deja activitatea, deși a nascut acum mai puțin de o luna.In 6 august, Vladuța Lupau a adus pe lume un bebeluș, dar deja a postat imagini de la o ”nunta de fița”, din 28 august, de la Tarsolt, ,…

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

ZI DE NAȘTERE La multi ani, Florin Mulcutan!

07:05, 03.05.2024 - Florin Mulcutan este un om de sport cunoscut in Satu Mare si nu numai. De-a lungul anilor a indeplinit numeroase functii importante, printre altele, la Federatia Romana de Box, Ministerul Tineretului si Sportului. The post ZI DE NAȘTERE La multi ani, Florin Mulcutan! first appeared on Informatia Zilei…

Știrile Antena Stars. Nuțu Camataru, zi de naștere cu fast. Florin Salam i-a cantat toata noaptea / VIDEO

22:00, 08.04.2024 - Nuțu Camataru și-a organizat ziua de naștere cu mare fast. A implinit 60 de ani, iar nume grele din showbizul romanesc i-au fost alaturi. Florin Salam a intreținut atmosfera și s-a asigurat ca toți invitații se afla pe ringul de dans.

Nicolae Guța și Tzanca Uraganu au cantat impreuna, din nou, dupa mulți ani. Manelistul a pus punct speculațiilor: „Mai lasați imbarligaturile”

16:40, 02.04.2024 - Pe langa faptul ca sunt colegi de breasla, Nicolae Guța și Tzanca Uraganu sunt și buni prieteni. Dovada ca relația dintre cei doi este buna a venit de curand, atunci cand au cantat impreuna, pe TikTok, in contextul in care toata lumea a crezut ca au ceva de imparțit.

Vladuța Lupau a implinit 33 de ani. Cum a ales artista sa-și petreaca ziua de naștere: ”Nostalgie și emoții” / VIDEO

17:10, 09.03.2024 - Vladuța Lupau a implinit 33 de ani și este mai fericita ca oricand. Are o familie frumoasa aaturi de Adi Rus și o cariera care o implinește, in industria muzicala. In 2024 a ales sa „petreaca” intr-un alt mod, avandu-i alaturi doar pe cei dragi.

Cum a fost la nunta miliardarului din India la care a cantat Rihanna

10:40, 04.03.2024 - Cum a fost la nunta miliardarului din India la care a cantat Rihanna Mukesh Ambani, cel mai bogat om din Asia, a organizat o petrecere ca in basme pentru nunta fiului sau. Petrecerea a costat peste 150 de milioane de dolari. Anant Ambani și frumoasa Radhika Merchant au astfel parte de o nunta de vis.…

ZI DE NAȘTERE Prof. univ. dr. Alexandru Zotta implinește 82 de ani

11:05, 26.02.2024 - Profesorul universitar doctor in filologie Alexandru Zotta s-a nascut in 26 februarie 1942, intr-o comuna vasluiana și s-a stabilit la Satu Mare in 1968. The post ZI DE NAȘTERE Prof. univ. dr. Alexandru Zotta implinește 82 de ani first appeared on Informatia Zilei .

Surorile lui Gabi Stangau, impietrite de durere, dupa moartea violonistului. Una dintre ele și-a sarbatorit ziua de naștere in urma cu doar cateva saptamani: „Ai plecat prea repede” / FOTO

10:40, 22.02.2024 - Ultimele zile au fost cumplite pentru apropiații lui Gabi Stangau. Violonistul a fost inmormantat ieri și, de departe, cele mai grele au fost pentru familia lui. Mama lui, Livia, și-a pierdut soțul, iar acum unul dintre baieți, iar surorile lui un om deosebit, dupa cum il descriu cele doua.

ZI DE NAȘTERE Daniela Culic, directoarea CCIA, la ceas aniversar

12:00, 19.02.2024 - Directoarea Camerei de Comerț, Industrie și Agricultura (CCIA) Satu Mare, Daniela Culic, s-a nascut in 19 februarie in Satu Mare.... The post ZI DE NAȘTERE Daniela Culic, directoarea CCIA, la ceas aniversar first appeared on Informatia Zilei .


Ce parere ai despre aceasta stire?