Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vlăduța Lupău a împlinit 33 de ani. Cum a ales artista să-și petreacă ziua de naștere: ”Nostalgie și emoții” / VIDEO

Publicat:

Vladuța Lupau a implinit 33 de ani și este mai fericita ca oricand. Are o familie frumoasa aaturi de și o cariera care o implinește, in industria muzicala. In 2024 a ales sa „petreaca” intr-un alt mod, avandu-i alaturi doar pe cei dragi.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vladuța Lupau știe ce nume ii va pune celui de-al doilea copil. De unde s-a inspirat artista: „E foarte rar”

16:35, 25.03.2024 - Vladuța Lupau și soțul ei, Adi Rus, traiesc o perioada unica de cand au aflat ca familia se va mari. Și-au dorit sa devina parinți din nou, iar dorința este pe cale sa li se indeplineasca. Acum, se pregatesc de venirea pe lume a fiului lor, pentru care au ales deja și numele.

Vladuța Lupau, primele declarații dupa ce a anunțat ca este insarcinata a doua oara. Artista și soțul ei și-au dorit sa devina din nou parinți: „Te iubesc, minune”

21:45, 23.03.2024 - Vladuța Lupau și Adi Rus se pregatesc de un nou capitol in viața lor. Cei doi voiau sa devina parinți din nou, iar dorința este pe cale sa se indeplineasca. Artista este insarcinata din nou și a dat marea veste in cadrul concertului de la Sala Palatului, atunci cand a pregatit un moment special pentru…

Cum și-a sarbatorit Liviu Varciu ziua de naștere. Artistul a implinit 43 ani

13:15, 18.03.2024 - In weekend, Liviu Varciu, actorul din serialul “Bravo, tata!”, și-a serbat ziua de naștere alaturi de cei dragi. Vedeta a marturisit intr-un Insta Story ce cadou și-ar fi dorit sa primeasca.

Xtra Night Show. Dana Rogoz, petrecere in padure de ziua de naștere a fiului ei. Vlad a implinit 10 ani: „Au carat bușteni...” / VIDEO

11:05, 14.03.2024 - Dana Rogoz a facut o petrecere in padure de ziua de naștere a fiului ei. Vedeta a avut grija sa il surprinda pe copilului ei pe cinste cu ocazia zilei in care a implinit varsta de 10 ani. Ce a marturisit actrița, in exclusivitate pentru Xtra Night Show.

Știrile Antena Stars. Maria Constantin iși sarbatorește ziua de naștere. Ce planuri are cantareața pentru aniversare: ”Sunt un om implinit” / VIDEO

16:41, 12.03.2024 - Maria Constantin implinește 37 de ani și traiește o perioada frumoasa in viața sa. Cantareața nu are niciun plan pentru ziua sa de naștere, preferand sa ramana acasa, impreuna cu iubitul ei, Robert Stoica, sa se recupereze dupa evenimentele anterioare pe care le-a avut.

Vladuța Lupau și Adi Rus s-au cunoscut cand erau fiecare intr-o alta relație: „Fiecare om pe lumea asta are un suflet pereche. Nu cred ca e doar o vorba”

15:35, 22.02.2024 - Vladuța Lupau a dezvaluit cum l-a cunoscut pe soțul sau, Adi Rus, alaturi de care are o frumoasa poveste de iubire și un fiu. Vladuța Lupau este una dintre cele mai apreciate artistei de la noi, cu un repertoriu impresionant și un numar de fani pe masura, in fața carora și-a deschis mereu sufletul.…

Cum arata vila de milioane a Vladuței Lupau din Cluj: "Designul este facut de o echipa profesionista"

17:36, 19.02.2024 - Vladuța Lupau și Adi Rus și-au construit o casa extragavanta in cartierul clujean Faget, care ar valora milioane de euro. Imobilul a fost construit de la zero, iar rezultatul i-a impresionat pe toți.

Fotografia și mesajul postate de primarul Toma, cu ocazia zilei de naștere

10:05, 02.02.2024 - Ieri, primarul municipiului Buzau, Constantin Toma, a implinit 65 de ani. In aceasta dimineața, edilul a aparut cu o postare pe pagina sa de facebook, cu o fotografie a sa din perioada adolescenței, venind și cu un mesaj despre parcursul socio-profesional pana la momentul in care a devenit șeful Palatului…


Ce parere ai despre aceasta stire?