Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VINERI 13. Cine se teme de SUPERSTIŢIILE numărului 13? Ce NU e bine să faci azi

Publicat:

VINERI 13 este ziua in care a fost crucificat Iisus Hristos. In plus, Iuda a fost a 13-a persoana de la Cina cea de taina, iar Anticristul apare in Biblie in Capitolul al 13-lea din Apocalipsa. Iar potopul a pornit tot intr-o vineri.

Nu exista nicio motivatie stiintifica potrivit careia ziua de VINERI 13 ar putea sa fie mai ghinionista decat altele, potrivit timesonline.co.uk, dar cifrele arata ca, in ultimele sase zile de 13 care au cazut vinerea, accidentele de masina au fost mai multe cu 13% decat intr-o zi normala.

Cu toate acestea, potrivit statisticilor, cea mai proasta…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Grupul britanic de aparare BAE Systems este optimist in privinta perspectivelor sale de crestere

07:55, 10.05.2024 - Portofoliul de comenzi al BAE, la fel ca cel al multor companii occidentale de aparare, s-a umflat in ultimii doi ani, deoarece guvernele au reactionat la riscul geopolitic sporit in urma razboiului din Ucraina si pe fondul tensiunilor crescande cu China. BAE, cea mai mare companie de aparare a Marii…

Furtuna Kathleen a provocat anularea sau devierea unor zboruri in Marea Britanie si pene de curent in Irlanda

11:30, 07.04.2024 - Pasagerii companiilor aeriene s-au confruntat sambata cu probleme pe aeroporturi din unele regiuni ale Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord din cauza anularii unor zboruri in urma unei furtuni care a provocat pene de curent ce au afectat mii de gospodarii irlandeze.

VIDEO. Un robot va fi trimis in spațiu ca sa faca curațenie pe orbita Pamantului

07:06, 25.03.2024 - O companie din Marea Britanie a prezentat o varianta moderna a celebrului roboțel din filmul animat Wall-E. Noul model, mai puțin simpatic decat cel de la Hollywood, va curața orbita terestra de deșeurile adunate in ultimele decenii.

SUA, Marea Britanie si Germania susțin public candidatura lui Mark Rutte la șefia NATO. Va fi „un secretar general excelent”

08:55, 23.02.2024 - Premierul olandez Mark Rutte este sustinut public de trei din cele mai importante tari ale aliantei nord-atlantice pentru a-i urma lui Jens Stoltenberg la șefia NATO, in plin razboi ruso-ucrainean. Potrivit AFP, Rutter este favoritul Statelor Unite, Marii Britanii si Germaniei la conducerea NATO. La…

Scut nuclear european: Europa se pregatește pentru Putin. Și Trump.

16:45, 15.02.2024 - Propunerea unei posibile cooperari intre Marea Britanie, Franța și alte state europene pentru crearea unui scut nuclear european a provocat un val de dezbateri și speculații in randul liderilor politici și al experților in securitate internaționala. Un ministru german de rang inalt a sugerat ca Marea…


Ce parere ai despre aceasta stire?