Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vincent Lambert, un pacient aflat în stare vegetativă de aproape 11 ani, a decedat

Publicat:

"Vincent a decedat la ora (locala) 8.24 (9.24, ora Romaniei) in aceasta (joi) dimineata" la centrul spitalicesc din Reims, in nord-estul Frantei, a precizat nepotul sau Francois. Cazul lui , un fost infirmier in varsta de 42 de ani, victima unui accident rutier in 2008, a devenit simbolul dezbaterii pe tema sfarsitului vietii in Franta. Medicul lui , spitalizat la CHU Reim (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Moarte suspecta. Viorel ar fi decedat in Franța, in urma cu zece ani. Pe cine banuiește tatal lui: „I s-a dat pastile”

18:41, 24.04.2024 - Viorel a aflat in urma cu zece ani ca fiul lui a murit. La atația ani distanța, Petre crede in continuare ca Viorel a pațit ceva și ca, de fapt, ar fi fost ucis. Barbatul era șofer pe TIR, iar in timpul ultimei curse din Italia pana in Franța ar fi fost urmarit de o mașina.

O eleva in varsta de 14 ani a murit in urma unui stop cardiac, dupa un atac cu cutitul langa o scoala din Franța

14:35, 19.04.2024 - O adolescenta de 14 ani a decedat in urma unui stop cardiac in timp ce liceul sau era in izolare in urma unui atac cu cutitul petrecut joi intr-o scoala din apropiere intr-o comuna la nord de Strasbourg, in estul Frantei, relateaza AFP.

Un imobil vechi din centrul orasului Toulouse s-a prabusit

16:01, 09.03.2024 - Un imobil de trei etaje, evacuat marti din motive de precautie, s-a prabusit in noaptea de vineri spre sambata in centrul orasului Toulouse din sud-vestul Frantei, unde pompierii desfasoara cautari pentru a se asigura ca nicio victima nu este prinsa sub daramaturi, informeaza AFP, potrivit Agerpres.…

Caz uluitor in Germania! Pacient vaccinat impotriva Covid de... 217 ori

23:25, 05.03.2024 - Caz uluitor in Germania! Pacient vaccinat impotriva Covid de... 217 oriUn barbat in varsta de 62 de ani din Germania a fost vaccinat, impotriva recomandarilor medicale, de 217 ori impotriva Covid, anunța medicii, anunța Mediafax.Cazul bizar este documentat in revista The Lancet Infectious…

Caz șocant la Orhei: Un echipaj de pe ambulanța, atacat cu toporul de un pacient. Felcerul, ranit

18:41, 01.03.2024 - Moment de groaza pentru un echipaj medical din Orhei. Felcerul din echipa AMU a fost ranit, dupa ce un tanar de 28 de ani a lovit cu toporul ușa din dreapta și parbrizul ambulanței. Cazul a avut loc in seara zilei de ieri, 29 februarie, informeaza CNAMUP.

Reuniune de lucru la convocarea presedintelui Frantei, Macron, la care va participa si Klaus Iohannis

17:50, 25.02.2024 - Presedintele Klaus Iohannis va participa, luni, la Paris, in Franta, la reuniunea de lucru privind sprijinul acordat Ucrainei, organizata de presedintele francez Emmanuel Macron, potrivit stiripesurse.ro.Reuniunea de lucru privind sprijinul acordat Ucrainei are loc luni, la Paris, este organizata de…

Razboi in Ucraina, ziua 724. Ajutor militar de pana la trei miliarde de euro din partea Franței

00:15, 17.02.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 724. Ucraina a semnat un acord de securitate cu Franța, care presupune ca Parisul sa livreze mai multe arme, sa antreneze soldații ucraineni și sa trimita pana la trei miliarde de euro ajutor militar in 2024.

Cum prepari cartofi duchesse delicioși

18:10, 02.02.2024 - Cartofii duchesse sunt un aperitiv foarte apreciat, cu o istorie bogata. Pufoși in interior, crocanți in exterior și aromați, cartofii duchesse se pot face cu ușurința acasa. Descopera cele mai delicioase rețete de cartofi duchesse.Ce sunt cartofii duchessePommes Duchess, cunoscut și sub numele de cartofi…


Ce parere ai despre aceasta stire?