Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Viktor Orban anunță că Ungaria vrea să-și „redefinească” parteneriatul cu NATO: „Situația e ciudată, suntem acolo, dar nu suntem”

Publicat:
Viktor Orban anunță că Ungaria vrea să-și „redefinească” parteneriatul cu NATO: „Situația e ciudată, suntem acolo, dar nu suntem”

Premierul maghiar a declarat ca incearca sa „redefineasca” termenii parteneriatului cu NATO, din cauza opoziției sale de lunga durata de a ajuta Ucraina in razboiul impotriva Rusiei. Acesta a spus ca nu vrea ca Ungaria sa ia parte la operațiuni militare care se desfașoara in afara teritoriului alianței. 

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol si foto: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ungaria nu va participa la ajutorul NATO pentru Ucraina, dar nici nu-l va impiedica, anunța Stoltenberg

14:45, 12.06.2024 - Secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, a transmis miercuri, 12 iunie, dupa convorbirea cu prim-ministrul Viktor Orban, ca Budapesta nu va lua parte la viitoarele demersuri ale Alianței Nord-Atlantice pentru consolidarea asistenței oferite Kievului.

Viktor Orban: Ungaria nu va bloca sprijinul NATO pentru Ucraina

13:05, 12.06.2024 - Premierul maghiar Viktor Orban a dat asigurari ca nu va bloca prin veto deciziile NATO privind furnizarea de sprijin pentru Ucraina, ca urmare a vizitei efectuate miercuri la Budapesta de catre secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, potrivit Reuters.

Iohannis, singur cuc

17:55, 06.06.2024 - Premierul ungar Viktor Orban a declarat ca l-ar putea sprijini pe premierul olandez Mark Rutte pentru postul de secretar general al NATO numai daca sunt indeplinite anumite conditii, potrivit DPA. Rutte trebuie sa prezinte scuze pentru „remarcile insultatoare” pe care le-a facut impotriva Ungariei,…

Ungaria va primi un portofoliu minor in urmatoarea Comisie Europeana, din cauza obstrucțiilor pe dosarul Ucraina (Surse)

13:55, 30.05.2024 - Premierul ungar Viktor Orban i-a adus la capatul rabdarii pe colegii lui din Consiliul European din cauza blocajelor constante in privința Ucrainei, iar efectul va fi ca Ungaria va primi un portofoliu slab in urmatoarea Comisie Europeana, au declarat pentru Politico trei diplomați familiarizați cu discuțiile.…

Viktor Orban a explodat: Planul NATO de a ajuta Ucraina contra Rusiei e o misiune nebuneasca!

11:50, 24.05.2024 - Temerile ca Rusia ar ataca un membru NATO sunt ”nefondate”, a declarat vineri premierul ungar Viktor Orban, adaugand ca razboiul din Ucraina, intrat in al treilea an, a aratat limitele capacitatilor Rusiei. Ungaria, membra a Uniunii Europene și a NATO, a refuzat sa ofere asistența militara Ucrainei…

Viktor Orban susține ca șansele ca Rusia „sa vina dintr-o data și sa inghita intreaga lume occidentala” sunt „extrem de mici”

11:35, 24.05.2024 - Premierul ungar Viktor Orban a declarat vineri ca temerile conform carora Rusia ar organiza un atac asupra oricarui membru NATO sunt nefondate, adaugand ca razboiul din Ucraina, care se afla acum in al treilea an, arata limitele capacitaților Rusiei.

Xi Jinping, vizita in Ungaria, unde l-a laudat pe Viktor Orban: „Am sfidat ordinea geopolitica impreuna”

16:21, 09.05.2024 - Dupa Paris si Belgrad, presedintele chinez Xi Jinping a aterizat la Budapesta, unde a avut parte de o primire calduroasa in ultima etapa a turneului sau european, care a fost marcat de legaturi economice infloritoare si de o convergenta de opinii cu privire la ofensiva Rusiei in Ucraina.

Viktor Orban, mesaj ferm dupa adoptarea pactului UE privind migrația: "Aceasta este linia rosie'! De ce aspect este condiționata rezolvarea problemei

11:50, 17.04.2024 - Prim-ministrul maghiar a purtat o conversatie cu public cu fostul prim-ministru polonez Viktor Mateusz Morawiecki, respectiv Fabrice Leggeri, fostul sef al Frontex, agentia UE pentru protectia frontierelor, capul de lista al partidului francez de dreapta Adunarea Nationala (RN) pentru Parlamentul European,…


Ce parere ai despre aceasta stire?