Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Viitorul politicii de coeziune după 2020: "Trebuie să răspundem provocărilor viitorului - schimbări climatice, tehnologizare"

Publicat:

și (CESE) considera ca este necesara o noua strategie europeana aliniata la Agenda 2030 a ONU și la obiectivele de dezvoltare durabila a acesteia. Potrivit oficialilor europeni, politica de coeziune trebuie sa faca parte din aceasta strategie și trebuie sa fie elaborata pentru a raspunde provocarilor viitorului - precum schimbarile climatice, adoptarea de noi tehnologii, atingerea unui nivel ridicat de competitivitate și gestionarea tranziției catre dezvoltarea durabila, creând în același timp locuri de munca de calitate.

Citește mai departe…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

CESE a avizat Planul Facilitaților de reforma și creștere: sprijin tangibil pentru dezvoltarea economica in Balcanii de Vest

14:40, 13.05.2024 - Comitetul Economic și Social European (CESE) a adoptat avizul cu privire la noul mecanism de reforma și creștere pentru Balcanii de Vest, la cererea Comisiei. Planul va sprijini Balcanii de Vest sa accelereze cooperarea economica regionala. Este pentru prima data cand UE se concentreaza pe dezvoltarea…

Noul plan de creștere și Facilitatea de reforma și creștere pentru Balcanii de Vest

14:50, 29.04.2024 - In cea de-a 587-a sesiune plenara, care a avut loc la 25 aprilie 2024, Comitetul Economic și Social European (CESE) a adoptat un aviz privind Noul plan de creștere și Facilitatea de reforma și creștere in Balcanii de Vest. Potrivit comunicatului oficial, CESE este ferm convins ca o abordare graduala,…

CESE indeamna europenii sa voteze pentru o Europa unita și democrata

12:50, 21.03.2024 - La 20 martie, Comitetul Economic și Social European (CESE) a cerut cetațenilor europeni sa-și foloseasca dreptul democratic de a vota și de a vota in alegerile europene care se apropie rapid, care vor avea loc intre 6 și 9 iunie 2024. Intr-o dezbatere „Alegerile europene din 2024 prin prisma societații…

Corina Cretu: La finalul sesiunii plenare de la Strasbourg, a fost votat Raportul referitor la politica de coeziune pentru perioada 2014-2020. politica de coeziune este principala politica de investitii a UE

12:55, 15.03.2024 - „La finalul sesiunii plenare de la Strasbourg, a fost votat Raportul referitor la politica de coeziune pentru perioada 2014-2020. In calitate de negociator-sef din partea S&D, am subliniat faptul ca politica de coeziune este principala politica de investitii a Uniunii Europene, contribuind la realizarea…

Banca Naționala a prezentat in Parlamentul European dovezile jafului asupra Tezaurului Romaniei

13:50, 12.03.2024 - La Bruxelles, in perioada dezbaterilor “Saptamanii civile” organizate de Comitetul Economic și Social European am avut ocazia sa vizitez in Parlamentul European expoziția “Tezaurul de aur al Bancii Naționale a Romaniei trimis la Moscova și niciodata returnat – o creanța mai veche de un secol”. O inițiativa…

Ciolacu: Dezvoltarea durabila și combaterea efectelor schimbarilor climatice, piloni de baza pe care Romania trebuie sa evolueze

14:15, 27.02.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat, marți, ca obiective precum dezvoltare durabila, combaterea efectelor schimbarilor climatice, „trebuie sa fie pilonii de baza pe care Romania trebuie sa evolueze”.

CESE și Comisia Europeana pun accent pe formarea profesionala pentru a aborda deficitul de forța de munca

14:15, 25.02.2024 - La 23 februarie, Comitetul Economic și Social European (CESE) și Comisia Europeana au organizat un eveniment emblematic pentru Anul european al competențelor, care a reunit peste 400 de tineri din toate statele membre ale UE pentru a pune in lumina reflectoarelor competențele necesare viitoarelor locuri…

Probleme majore la fotovoltaice. Stocarea energiei tripleaza prețul pe kWh

13:05, 25.02.2024 - Autoconsumul individual și colectiv de energie, prin utilizarea panourilor fotovoltaice, intampina tot mai multe probleme, semnaleaza Comitetul Economic și Social European. Una dintre acestea este stocarea in baterii, care tripleaza, practic, prețul pe kWh. Mai mult, procesul de extracție a litiului…


Ce parere ai despre aceasta stire?