Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Viermii din cireșe, aliment bio?! Sunt mai buni decât fructele tratate chimic

Publicat:

Doctorii spun ca „viemii din cireșe n-au ce rau sa ne faca. Sunt mai naturali și mai ecologici decat multe fructe tratate chimic, dar singurul inconvenient este ca sunt scarboși cand ii vezi. Nimeni nu se imbolnavește fiindca a inghițit cateva cireșe cu viermi, in schimb mulți se pot imbolnavi mancand cireșe impecabile ca aspect și chiar gust, dar pline de mizerii chimice”, potrivit Radio Chișinau. Pana sa se coaca ciresele, o insecta zburatoare numita musca cireșelor iși depune ouale pe fructe. Cand viermii ies din ou, intra in fruct pe la coada, și se hranesc cu pulpa cireselor pana cand se…

Citeste articolul mai departe pe realitatea.net…  

Sursa articol: realitatea.net


Stiri pe aceeasi tema

Descopera bautura cu antioxidanți care te ajuta sa ai o piele de porțelan și sa previi ridurile. Face minuni daca o prepari acasa

16:40, 17.04.2024 - De ce sa alegi bauturi cu antioxidanți?Antioxidanții sunt cunoscuți pentru capacitatea lor de a lupta impotriva radicalilor liberi - moleculi instabile care pot deteriora celulele și pot accelera procesul de imbatranire, inclusiv formarea ridurilor. Prin consumul regulat de bauturi bogate in antioxidanți,…

Doctorii și asistenții Spitalului Județean de Urgența Buzau se instruiesc in prevenirea malpraxisului medical

18:40, 03.04.2024 - Peste 100 de specialiști ai unitații medicale au participat, la finalul lunii trecute, la un Curs de Malpraxis Medical, organizat de conducerea spitalului, cu sprijinul unui avocat specializat in domeniu. Aproape zilnic aflam ca un medic este acuzat de malpraxis. Conform legii, medicul raspunde civil…

Ingrijorator! Raportul care ar putea speria oamenii sa nu mai manance fructele și legumele de care au nevoie

04:05, 22.03.2024 - Aproximativ 95% dintre capșunile neorganice, frunzele verzi, cum ar fi spanacul și varza kale, muștarul, strugurii, piersicile și perele testate de guvernul Statelor Unite conțineau niveluri detectabile de pesticide, potrivit Ghidului 2024 al cumparatorului privind pesticidele din produsele agricole,…

Cat zahar au fructele?

12:15, 07.03.2024 - Fructele și legumele sunt importante in dieta noastra, insa in ultimii ani au aparut numeroase controverse legate de conținutul de zahar la fructelor. Sunt voci care susțin ca fructele sunt bogate in zahar și nu ar trebui consumate in cantitați prea mari, dar exista și mari susținatori ai fructelor,…

Situația din Transnistria, monitorizata de Chișinau

18:40, 22.02.2024 - Biroul de Reintegrare al Guvernului Republicii Moldova a anuntat joi ca monitorizeaza situatia din regiunea transnistreana, dar nu are indicii privind riscul unei escaladari in regiune, dupa ce administratia separatista de la Tiraspol a transmis ca intentioneaza sa convoace asa-zisul congres al deputatilor…

Unul din medicii de la „Marius Nasta”, condamnat la doi ani cu suspendare, in dosarul mitei. Doctorii imparteau spaga prin Revolut

17:16, 05.02.2024 - Jan Palade, medic rezident in chirurgie toracica la Institutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta", a fost condamnat de Tribunalul Bucuresti la doi ani inchisoare cu suspendare, in dosarul mitei de la spitalul bucurestean, in care profesorii universitari Cristian Paleru si Cornel Petreanu au fost arestati,…

Singurul aliment care nu expira niciodata și iși pastreaza proprietațile nutritive 

07:45, 05.02.2024 - Mierea nu este un produs perisabil. Daca este pastrata intr-un recipient ermetic se poate consuma in siguranța timp de zeci de ani sau chiar mai mult. Totuși, acest lucru nu inseamna ca va arata la fel. In timp, mierea va deveni mai inchisa la culoare și se va cristaliza. Unul dintre cei mai apreciați…

5 alimente pe care ar trebui sa le incluzi in alimentația ta cel puțin o data in fiecare saptamana

16:45, 04.02.2024 -  In acest articol, vom explora cinci alimente pe care ar trebui sa le adaugam in planul nostru alimentar cel puțin o data pe saptamana pentru a ne asigura ca obținem beneficii pentru sanatate.Pește gras:Peștele gras, precum somonul, macroul, sardinele și tonul, este bogat in acizi grași omega-3, proteine…


Ce parere ai despre aceasta stire?