Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Videoclipul care a doborât toate recordurile la vizualizări în 24 de ore

Publicat:

Cel mai recent videoclip al vedetei americane , '''', primul single de pe noul sau album care va fi lansat in curand, doboara recordurile de vizualizari in 24 de ore de la prezentarea sa in premiera mondiala, duminica, la gala MTV , informeaza site-ul de informații mondene Variety.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Videoclipul pentru piesa "Da-ma, mama dupa Iura" a adunat un numar record de vizualizari

16:40, 26.04.2024 - Magnat & Feoctist au lansat videoclipul pentru piesa "Da-ma, mama, dupa Iura" impreuna cu ansamblul folcloric Frunza Nucului, in urma cu doar trei zile. Numarul de vizualizari din partea spectatorilor este impresionant. Melodia s-a dovedit a fi incendiara, iar refrenul, ușor de memorat. Creația a rezonat…

Videoclipul pentru piesa Da-mi, mama, dupa Iura a adunat un numar record de vizualizari

16:10, 26.04.2024 - Magnat & Feoctist au lansat videoclipul pentru piesa Da-me, mama, dupa Iura impreuna cu ansamblul folcloric Frunza Nucului in urma cu doar 3 zile, dar numarul de vizualizari din partea spectatorilor este impresionant. Melodia s-a dovedit a fi incendiara, iar refrenul ușor de memorat. Creația a rezonat…

Noul album al lui Taylor Swift sparge recordurile de audiența

21:45, 21.04.2024 - Cel mai nou album al cantaretei Taylor Swift, ''The Tortured Poets Department'', a devenit primul album din istoria Spotify care a depasit 300 de milioane de difuzari intr-o singura zi, scrie DPA.

VIDEO Record doborat intr-o singura zi de noul album al lui Taylor Swift

09:40, 21.04.2024 - Noul album al lui Taylor Swift, „The Tortured Poets Department”, a doborat intr-o singura zi recordul pentru cel mai difuzat album pe Spotify, a anuntat platforma muzicala, conform The Guardian.

Regina muzicii popm Taylow Swift, a lansat un nou album, gata sa doboare toate recordurile

08:55, 19.04.2024 - Taylor Swift a lansat vineri un nou album, „The Tortured Poets Department”, al unsprezecelea album al cantaretei americane de muzica country devenita megastar global, care a doborat record dupa record, conform News.ro."Este vorba despre dragoste si poezie...

Filmul-concert "Taylor Swift | The Eras Tour" doboara toate recordurile pe platforma Disney+

09:30, 22.03.2024 - Filmul-concert "Taylor Swift | The Eras Tour (Taylor's Version)" continua sa stabileasca noi recorduri, inregistrand 4,6 milioane de vizualizari in primele trei zile de la lansare, plasandu-se astfel pe primul lor in topul filmelor musicale pe Disney+, potrivit News.ro. Fanii lui Taylor Swift au…

Videoclipul cu surorile din Gorj care a strans trei milioane de vizualizari. „Ce talentate!“ VIDEO

22:30, 16.02.2024 - Doua surori din Gorj, inscrise intr-un grup folcloric al Palatului Copiilor din Targu Jiu, sunt protagonistele unui videoclip pe rețelele de socializare care a strans aproape trei milioane de vizualizari și peste 150.000 de aprecieri.

Arnold Schwarzenegger ridiculizeaza teoriile conspirației pe care dreapta americana le are despre Taylor Swift: „Este distractiv”

17:50, 06.02.2024 - ​Actorul Arnold Schwarzenegger, un fost guvernator republican al Californiei, a ridiculizat teoriile conspirației vehiculate de o parte a dreptei americane cu privire la Taylor Swift, afirmand intr-un interviu acordat revistei Variety ca nu este surprins de ele.


Ce parere ai despre aceasta stire?