Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Vulpița a izbucnit în lacrimi și a părăsit platoul ”Acces Direct”! Enervat de situație, Rafaelo l-a tras la răspundere pe Viorel: ”Tu vrei numai să plângă fata”

Publicat:

Din cauza faptului ca Viorel nu o lasa sa lanseze piesa alaturi de Raffelo, Vulpița nu s-a mai putut abține și a izbucnit in lacrimi, parasind platoul”! Enervat de aceasta situație și de comportamentul pe care Viorel il afișeaza fața de soția lui, Raffelo l-a tras imediat la raspundere.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Moarte suspecta. Viorel ar fi decedat in Franța, in urma cu zece ani. Pe cine banuiește tatal lui: „I s-a dat pastile”

18:41, 24.04.2024 - Viorel a aflat in urma cu zece ani ca fiul lui a murit. La atația ani distanța, Petre crede in continuare ca Viorel a pațit ceva și ca, de fapt, ar fi fost ucis. Barbatul era șofer pe TIR, iar in timpul ultimei curse din Italia pana in Franța ar fi fost urmarit de o mașina.

Mirela Vaida a izbucnit in lacrimi, dupa operația suferita de fiul ei! Cu ce boli s-a confrunat micuțul de 7 ani / VIDEO

16:15, 21.04.2024 - Mirela Vaida a izbucnit in lacrimi, dupa operația suferita de fiul ei! Prezentatoarea de la Acces Direct a vorbit despre problemele de sanatate cu care s-a confruntat Vladimir. Iata ce boala a avut micuțul in varsta de 7 ani!

Chefi la cuțite, 18 martie 2024. De ce a izbucnit Lucica Susanu in lacrimi, dupa ce a gatit pentru cei patru jurați. Cum au reacționat bucatarii: „Nu m-am gandit” / VIDEO

13:05, 19.03.2024 - In ediția din data de 18 martie 2024, episodul 1 al sezonului 13 Chefi la cuțite, din 18 martie 2024, a adus-o in fața celor patru jurați pe Lucica Susanu. Iata care a fost motivul pentru care a izbucnit Lucica Susanu in lacrimi, dupa ce a gatit pentru cei patru jurați, dar și cum au reacționat bucatarii!

(video) Judecatoarea Cupcea, in lacrimi la audierile Comisiei Pre-vetting: Intrebarea care a facut-o sa planga

12:30, 19.03.2024 - Magistrata Cupcea Veronica de la Judecatoria Orhei, candidata la funcția de membra in Consiliul Superior al Magistraturii (CSM), a izbucnit in lacrimi la audierile repetate in cadrul Comisiei Pre-Vetting, care s-au desfașurat acum trei zile. Intrebarea la care judecatoarea nu și-a putut ține emoțiile…

Cristina Șișcanu, primele declarații dupa moartea tatalui. Vedeta a izbucnit in lacrimi: ”Dorul este cumplit” / VIDEO

13:35, 11.03.2024 - Cristina Șișcanu trece prin momente foarte grele, dupa ce tatal ei s-a stins din viața. Prezentatoarea a facut și primele declarații cu privire la trecerea in lumea celor drepți a parintelui sau, marturisind cat de dificil ii este sa faca fața pierderii.

Mirela Vaida, adevarul despre cazul Vulpița și Viorel! De ce a fost difuzata la Acces Direct atat de des povestea celor doi, de fapt: „8 luni de zile...”

21:00, 04.03.2024 - Mirela Vaida a spus adevarul despre cazul Vulpița și Viorel. Iata din ce motiv a fost difuzata atat de des la Acces Direct povestea celor doi, de fapt. Ce a marturisit celebra prezentatoare TV.

Mirela Vaida spune adevarul din spatele poveștii Vulpița și Viorel. Ce a marturisit prezentatoarea TV

21:46, 02.03.2024 - Mirela Vaida, gazda emisiunii „Acces Direct”, a vorbit despre fenomenul Vulpița și Viorel. Cei doi au captivat luni bune telespectatorii postului Antena 1. Dupa ani de la incheierea subiectului, prezentatoarea TV a scos la iveala detalii neștiute de nimeni pana acum. Invitata la podcastul „Gand la…

Mirela Vaida, dezvaluirea momentului despre Viorel și Vulpița. A recunoscut ce multi banuiau de fapt, ce a fost adevarat si ce nu

09:25, 02.03.2024 - Mirela Vaida a facut recent o dezvaluire neașteptata despre Viorel și Vulpița. Au trecut cațiva ani de la momentul in care celebrul „serial” s-a incheiat, iar acum, prezentatoarea Acces Direct a recunoscut ceva ce mulți banuiau, de fapt, despre controversatul cuplu. Ce a fost adevarat si ce nu? Record…


Ce parere ai despre aceasta stire?