Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(video) Un jurnalist de la RT „arată” cum rebelii pro-ruși „momesc” armata ucraineană

Publicat:

Filmand dintr-o „locație secreta”, un jurnalist de la postul RT () da o mana de ajutor aratand cum forțele paramilitare trag cu rachete din zone rezidențiale pentru a provoca armata ucraineana sa raspunda. In relatare, corespondentul povestește despre faptul ca „luptatorii antiguvernamentali” se pregatesc sa traga cu rachete de tip Grad in soldații ucraineni aflați in apropiere.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Armata americana a trimis Ucrainei arme și muniții iraniene confiscate de la rebelii Houthi din Yemen

18:00, 09.04.2024 - Armata americana a anuntat, marti, ca a transferat saptamana trecuta Ucrainei arme si munitii de calibru mic trimise intial de Iran rebelilor Houthi din Yemen, dar confiscate de Washington si aliatii sai, relateaza AFP, potrivit Agerpres. 

Consiliul UE a aprobat un nou ajutor pentru armata ucraineana, de 5 miliarde de euro

18:50, 18.03.2024 - Consiliul UE, ce reuneste statele membre, a adoptat luni un acord convenit de acestea saptamana trecuta pentru a creste cu 5 miliarde de euro ajutorul oferit armatei ucrainene prin fondul extrabugetar constituit din contributiile statelor UE, denumit Facilitatea Europeana pentru Pace (EPF).

Tiruri de rachete in Marea Roșie și Golful Aden: schimb intens de focuri intre americani și rebelii houthi

06:25, 15.03.2024 - Fortele americane au anuntat vineri dimineata ca au distrus noua rachete balistice antinava si doua drone houthi, dupa tiruri ale rebelilor yemeniti in Marea Rosie si Golful Aden care nu au provocat "nicio paguba", noteaza AFP, conform Agerpres. Comandamentul american pentru Orientul Mijlociu (CENTCOM)…

SUA au distrus mai multe drone și rachete ale rebelilor houthi din Yemen, care urmau sa fie folosite impotriva navelor din Marea Roșie

08:41, 27.02.2024 - Armata americana a anunțat ca a distrus mai multe vase, rachete și drone ale rebelilor houthi din Yemen, arme care erau pregatite sa fie folosite impotriva navelor care navigheaza in Marea Roșie.

Armata ucraineana confirma ca s-a retras dintr-un sat de langa orașul Avdiivka, cucerit de ruși

16:00, 26.02.2024 - Armata ucraineana a confirmat luni ca s-a retras din satul Lastocikine, situat la circa 5 km nord-vest de Avdiivka, oraș abandonat și el in urma cu mai bine de o saptamana, in fața asaltului armatei ruse, care a durat mai multe luni și a avut costuri uriașe in vieți omenești.

Armata ucraineana s-a retras dintr-un sat de langa Avdiivka: cum explica aceasta mișcare

15:35, 26.02.2024 - Armata ucraineana a confirmat luni ca s-a retras din micul sat Lastocikine, situat la circa cinci kilometri nord-vest de orasul Avdiivka (regiunea Donețk, est), abandonat in urma cu mai bine de o saptamana.

Șoigu i s-a laudat lui Putin ca a distrus și capul de pod al ucrainenilor pe malul stang al Niprului. Armata ucraineana spune ca minte

12:40, 21.02.2024 - Armata ucraineana a dezmintit miercuri ca ar fi pierdut controlul asupra capului de pod Krinki de pe malul stang al Niprului, ocupat de fortele ruse in sudul Ucrainei, a carui capturare fusese anuntata in ajun de ministrul rus al Apararii Serghei Șoigu, intr-o discuție cu presedintele rus Vladimir Putin,…

Armata romana iși cumpara rachete antitanc moderne, de aproape o jumatate de miliard de lei

19:36, 19.02.2024 - Pentru 426 de milioane de lei cu TVA inclus, Ministerul Apararii Naționale, prin Romtehnica, va achiziționa un lot nespecificat ca dimensiuni, dar destul de consistent de rachete antitanc Spike LR2, de generatia a 5-a.


Ce parere ai despre aceasta stire?