Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Suferă baba la frumuseţe! Vica Blochina, surprinsă pe patul doctorului estetician

Publicat:

a ajuns din nou pe mâna doctorului estetician pentru înca o transformare. De data aceasta, vedeta si-a injectat acid hialuronic în frunte si în alte zone de pe fata unde au aparut sau unde pot aparea riduri.  

@drdoboscalin #instagood #hialuronicacid #

A post shared by (@vica_blochina) on Mar 26, 2017 at 2:23pm PDT

a pornit în urma cu ceva timp cu operatiile estetice si acum nu se mai opreste. Ba la fund, ba la fata, vedeta viziteaza foarte des cabinetul medicului estetician pentru a o întineri.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vica Blochina, despre momentele de coșmar prin care a trecut! Vedeta s-a confruntat cu grave probleme și a avut mult de suferit: ”Nu ma intreba cum a venit...” / VIDEO

22:50, 30.04.2024 - Daca acum o vedem cu zambetul pe buze și in cea mai buna forma, Vica Blochina nu a fost tot timpul așa. Vedeta a trecut in urma cu cațiva ani prin momente extrem de grele despre care astazi vorbește deschis. S-a confruntat cu grave probleme și i-a fost teama sa se mai priveasca in oglinda. Cum a trecut…

Cum arata casa in care locuiește Vica Blochina. Are cada de cristal, iar patul e facut din piele de crocodil

17:35, 12.03.2024 - Vica Blochina locuiește intr-un apartament din București, care ar fi fost achiziționat de Victor Pițurca in urma cu cațiva ani, potrivit informațiilor aparute in presa mondena. Iata imagini din interiorul luxos!

Vica Blochina, mesaj special pentru Bianca Dragușanu, de ziua ei de naștere. Ce urare i-a facut vedeta: „Ai fost sprijinul meu...” / FOTO

23:30, 06.03.2024 - Vica Blochina a transmis un mesaj special pentru Bianca Dragușanu, cu ocazia zilei de naștere a acesteia. Vedeta i-a facut prietenei sale o urare emoționanta. Iata ce a postat pe rețelele de socializare!

Ce inalțime și cate kilograme are Vica Blochina. Vedeta are mereu grija de silueta sa

00:55, 05.03.2024 - Vica Blochina este una dintre cele mai cunoscute vedete de la noi din țara. De-a lungul anilor, a atras privirile barbaților, avand forme apetisante pe care a știut, intotdeauna, cum sa le puna in valoare. Fosta dansatoare a marturisit care ii sunt proporțiile, raspunzand la o intrebare a unei fanei.

Ce a gasit Oana Roman in fața porții azi dimineața. Vedeta a ramas surprinsa: „S-a gandit cineva la mine...” / FOTO

15:25, 01.03.2024 - In aceasta dimineața, pe data de 1 martie, de Marțișor, Oana Roman a fost surprinsa placut. Vedetei nu i-a venit sa creada ce a primit. Iata ce a gasit ea in fața porții astazi, intr-o zi atat de speciala!

Vica Blochina, supusa unei noi intervenții chirurgicale. La ce procedura a apelat vedeta: „O operație destul de complicata...” / VIDEO

15:25, 27.02.2024 - Vica Blochina va fi supusa unei noi intervenții chirurgicale. Vedeta a decis sa apeleze la o noua operație estetica. Iata ce procedura iși face de aceasta data, dar și ce a transmis prin intermediul rețelelor de socializare!

Bianca Dragușanu, o noua vizita in cabinetul medicului estetician! La ce intervenții a apelat vedeta: “Vom injecta…”

17:35, 23.02.2024 - Bianca Dragușanu a facut o noua vizita in cabinetul medicului estetician. Vedeta a facut doua intervenții minore la nivelul feței, pentru a avea un chip cat mai armonios. Pe rețelele de socializare a povestit fanilor fiecare proces suferit.

Soția lui Jorge a reacționat dupa ce vedeta TV a mers la ‘Razboinici’. Ramona Prodea a fost surprinsa total

08:10, 21.02.2024 - Schimbari majore au avut loc la Survivor in ultimele ediții. Printre cele mai surprinzatoare se numara și mutarea lui Jorge la Razboinici, ceea ce i-a atras atenția și soției sale. Ce spune Ramona Podea despre acest pas și de ce a fost atat de surprinsa cand a vazut modificarea. Ramona Prodea, surprinsa…


Ce parere ai despre aceasta stire?