Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(video) Protest la poarta Președinției și mai multe corturi: „Unu, doi, Maia Sandu la gunoi! PAS ne-a dus de nas! Demisia guvernării”

Publicat:

Mai mulți protestatari s-au adunat in fața Președinției, la aceasta ora, și scandeaza „” și „Unu, doi, Maia Sandu la gunoi”. Oamenii legii au blocat accesul in curtea Președinției, iar manifestanții sunt nemulțumiți. „Suntem in prag de iarna, pensii mizerabile, nu vom putea achita serviciile. Jos aceasta guvernare, e o ciuma galbena!”, spun oamenii. 

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Vama Veche arata precum o groapa de gunoi dupa minivacanța! Imagini revoltatoare

09:35, 06.05.2024 - Postarea a starnit sute de reacții revoltatoare. Oamenii spun ca plaja din Vama Veche a ajuns acum o groapa de gunoi.De multe ori, in timpul minivacanței de primavara, zona este inchiriata unui om de afaceri, iar sarcina de a face curat in urma petrecareților ii revine acestuia.Vama Veche a fost una…

Protest uriaș la Budapesta. Oamenii cer demisia premierului Viktor Orban

19:05, 06.04.2024 - Zeci de mii de oameni protesteaza la Budapesta fața de Viktor Orban. Mitingul este condus de Peter Magyar, fost aliat al lui premierului ungar. Protestatarii au marșaluit catre parlament, unii dintre ei strigand „Nu ne speriem” și „Orban demisioneaza!” Mulți poarta culorile naționale roșu-alb-verde…

Benjamin Netanyahu este in spital și a fost operat: intre timp, oamenii sunt in strada și cer demisia

06:50, 01.04.2024 - Premierul israelian Benjamin Netanyahu a fost operat "cu succes" duminica de hernie, o operatie care a avut loc in plin razboi intre armata sa si Hamas in Gaza, teritoriu devastat de noi lovituri israeliene, dintre care una, potrivit ONU, a vizat un spital, relateaza AFP, informeaza News.ro. Netanyahu,…

Protest la primarie. Ce reacție a avut edilul capitalei

11:45, 11.03.2024 - Asistenții personali au venit din nou sa protesteze la ușa Primariei Chișinau. Aceștia au scandat „Rușine” și „Demisia”, invocind ca municipalitatea nu vrea sa rezolve problema financiara a acestora. Precizam ca mai multor asistenți personali le-a fost injumatațit salariul, iar motivul principal: Primaria…

Coșmarul a 21 de moldoveni și romani, sclavi in Spania: „Am fost electrocutați și nevoiți sa cautam mancare in coșul de gunoi”

11:10, 22.02.2024 - Agenții Poliției Naționale din Spania au eliberat 21 de victime ale exploatarii prin munca in sectorul agricol, cetațeni romani și moldoveni. Oamenii legii au arestat 15 responsabili de trafic de persoane. Membrii organizației criminale au recrutat victimele, de naționalitate moldoveneasca și romana,…

(video) Protest la ușa Guvernului. Manifestanții cer demisia guvernarii: „Nu ne trebuie Europa, paraziților. Jos Maia Sandu”

11:25, 21.02.2024 - Mai mulți oameni au protestat la ușa Guvernului „impotriva politicilor antisociale ale guvernarii”. Manifestanții au venit cu pancarte: „Nu furați de la pensionari”, „Rușine”, „Jos genocidul”.

(live/update) Protest la ușa Guvernului. Manifestanții cer demisia guvernarii: „Nu ne trebuie Europa, paraziților. Jos Maia Sandu”

11:00, 21.02.2024 - Mai mulți oamenii protesteaza la ușa Guvernului „impotriva politicilor antisociale ale guvernarii”. Manifestanții au venit cu pancarte: „Nu furați de la pensionari”, „Rușine”, „Jos genocidul”.

(live/update) Ședința Guvernului, cu protest la ușa. Manifestanții cer demisia guvernarii: „Nu ne trebuie Europa, paraziților”

10:40, 21.02.2024 - Mai mulți oamenii protesteaza la ușa Guvernului „impotriva politicilor antisociale ale guvernarii”. Manifestanții au venit cu pancarte: „Nu furați de la pensionari”, „Rușine”, „Jos genocidul”.


Ce parere ai despre aceasta stire?