Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Pluguşor din moşi strămoşi de la Nereju, cel mai frumos mesaj de Anul Nou pentru vrânceni

Publicat:

Traditiile de sunt pastrate cu sfintenie de catre nerejeni, care se intrec pe ei insisi cand vine vorba de organizarea ritualurilor specifice sarbatorilor.

Cel mai frumos plugusor de 2015 ne-a fost dat sa-l auzim la si , care a avut loc recent la Focsani, in interpretarea rapsozilor Ansamblului "Chiparusul".

Un plugusor cu versuri autentice, traditional pentru , pe care vi-l oferim cu bucurie.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Turism verde și rural in Romania. Ce aratam lumii cand vine vorba de autentic și frumos FOTO

22:45, 09.05.2024 - Turiștii care vor sa exploreze destinațiile rurale, tradițiile, gastronomia și folclorul autentic din Romania au de unde alege. Țara noastra ascunde comori autentice in satele sale, unde natura și tradițiile se impletesc intr-un mod unic.

VIDEO Cum arata malul Ampoiului, dupa petrecerea de Anul Nou a srilankezilor, la Alba Iulia: ”Totul e luna bec, mai frumos ca inainte”

14:00, 28.04.2024 - VIDEO Cum arata malul Ampoiului, dupa petrecerea de Anul Nou a srilankezilor, la Alba Iulia: ”Totul e luna bec, mai frumos ca inainte” Cum arata malul Ampoiului, dupa petrecerea de Anul Nou a srilankezilor, de la Alba Iulia: ”Totul e luna bec, mai frumos ca inainte” Sambata, 27 aprilie 2024, malul raului…

Igor Dodon, mesaj de Ziua Drapelului R. Moldova: Sa ne pastram identitatea, memoria istorica și tradițiile creștine

09:45, 27.04.2024 - Fostul șef de stat, Igor Dodon, a venit cu un mesaj de Ziua Drapelului de Stat al Republicii Moldova. „Fie ca poporul moldovenesc sa iși pastreze identitatea, memoria istorica, tradițiile creștine și coeziunea sociala”, a scris ex-președintele țarii pe rețele.

Ion Tiriac: "Ar fi frumos ca Halep sa primeasca wild card la Jocurile Olimpice"

21:10, 19.04.2024 - Fostul tenisman Ion Tiriac a declarat, vineri, ca ar fi frumos ca jucatoarea Simona Halep, a carei suspendare pentru dopaj de patru ani a fost redusa la noua luni de catre Tribunalul de Arbitraj Sportiv, sa primeasca un wild card la Jocurile Olimpice de la Paris drept compensatie pentru ce a suferit…

Patrocle a fost vazut pentru prima data la 17 zile de la dispariție: „Cel mai frumos mesaj cu cea mai frumoasa poza din lume”

14:10, 03.04.2024 - Un anunț facut in aceasta dimineața i-a bucurat pe cei care l-au cautat zi și noapte pe micuțul Patrocle fara incetare. Acesta a fost vazut intr-o zona a capitalei alaturi de alți doi caței care au avut grija de el pana in prezent. Deși a fost vazut, pentru un moment, micuțul nu a fost prins.

1 Martie – Tradițiile respectate in ziua Marțișorului ne aduc noroc

11:05, 01.03.2024 - In ziua de 1 martie , romanii intampina cu bucurie sarbatoarea Marțișorului și Babele. In același timp, creștinii o praznuiesc pe Sfanta Mucenița Evdochia, o martira din localitatea Samara. Aceasta era o femeie frumoasa care, dupa o viața tumultuoasa, a imbrațișat credința creștina. Istoria Marțișorului…

Scandal in curtea Spitalului Județean! Un barbat a ajuns la Psihiatrie, apoi a fost sancționat de jandarmii vranceni

14:51, 29.02.2024 - Comunicat de presa, Inspectoratul de Jandarmi Județean Vrancea: Jandarmii vranceni au sancționat un barbat care facea scandal in curtea Spitalului Județean In cursul zilei de ieri, jandarmii vranceni au fost solicitați in urma unui apel 112, sa intervina in curtea Spitalului Judetean de Urgenta „Sfantul…


Ce parere ai despre aceasta stire?