Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Pe scenă radiază, dar ce se află dincolo de privirile fanilor. Andreea Bălan a făcut dezvăluiri dureroase. "Vânătăi, căzături şi julituri"

Publicat:

este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi datorita pasiunii pe care o pune de fiecare data in muzica sa. Dincolo de voce, danseaza si face un show complet pe scena, tocmai de aceea fanii o iubesc si ii transmit mereu energia lor pozitiva.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Andreea Balan reacționeaza dupa ce a cazut pe scena in timp ce canta și dansa. Artista a facut haz de necaz

16:50, 08.05.2024 - In urma cu doua zile, Andreea Balan a urcat pe scena, dar a trecut printr-o situație neașteptata, asta pentru ca a cazut in timp ce canta și dansa. Artista s-a ridicat aproape instant și a continuat concertul, facand haz de necaz.

Andreea Balan s-a facut de ras, iar imaginile sunt virale pe TikTok! Filmata cand cade de pe scena in timpul concertului: „Momentul dinainte de dezastru”

14:25, 08.05.2024 - Recunoscuta pentru show-urile pe care le face in timpul concertelor și pentru dansurile și coregrafiile incredibile, Andreea Balan s-a facut de ras recent atat in mediul virtual, cat și in lumea reala. Din cate se pare, celebra artista a susținut un concert intr-o localitate din județul Constanța, insa…

Chefi la cuțite, 16 aprilie 2024. Andreea Lozinca, dezvaluiri dureroase despre accidentul pe care l-a avut la 16 ani. Ce a spus

21:00, 16.04.2024 - Andreea Lozica este modelul de 33 de ani care a facut dezvaluiri dureroase despre accidentul grav din adolescența in ediția 13 din sezonul 13 Chefi la cuțite. Jurații au ascultat cu mare atenție povestea ei.

„Iordanescu a tras sforile sa revina la naționala” » Pițurca face dezvaluiri tari: „Daca știam ca vine el...” + Scena din avion: „Era transfigurat”

09:30, 12.04.2024 - Victor Pițurca (67 de ani), fostul selecționer al Romaniei, și-a adus aminte de ultimele momente ale ultimului mandat la echipa naționala, incheiat in 2014. Atunci, in locul lui a venit Anghel Iordanescu (73 de ani), care era director tehnic la FRF. Pițurca a plecat in octombrie 2014 de la naționala…

Mireasa sezon 9, 3 aprilie 2024. Elena, dezvaluiri dureroase despre trecut. Cum a reacționat Valentin

15:20, 03.04.2024 - In emisia live de Mireasa de pe 3 aprilie 2024 Simona Gherghe i-a invitat pe Elena și pe Valentin sa meraga alaturi de ea intr-un loc retras, departe de ochii celorlalți concurenți. Motivul a fost difuzarea unui material sensibil cu fata.

Mireasa. Delia, dezvaluiri dureroase despre cea mai grea incercare a vieții ei. Concurenta a pierdut o persoana draga: ”M-a imbrațișat și...” / VIDEO

20:40, 14.03.2024 - Delia a inceput sa planga in aceasta dimineața, iar acest lucru a dus la o serie de intrebari din partea colegei sale de camera. Concurenta a fost sincera și nu și-a ascuns sentimentele, astfel ca i-a marturisit acesteia una dintre cele mai grele incercari ale vieții sale. Iata ce persoana draga sufletului…

Imagini dureroase de la priveghiul lui Mile Povan! Artistul a fost comemorat de familie și colegii de scena / VIDEO

12:45, 01.03.2024 - A fost o zi grea pentru familia și prietenii lui Mile Povan, care au fost prezenți la priveghiul artistului. A avut loc un moment emoționant, in care colegii de scena au cantat pentru el, iar imaginile sunt de-a dreptul dureroase. Moartea lui Mile Povan a lasat multa durere in sufletele tururor.


Ce parere ai despre aceasta stire?