Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(video) „Nu mă plâng”. Natalia Morari, întrebată din ce bani trăiește: „Tot ce ține de copil, am susținere de la Veaceslav și bunica e alături”

Publicat:
(video) „Nu mă plâng”. Natalia Morari, întrebată din ce bani trăiește: „Tot ce ține de copil, am susținere de la Veaceslav și bunica e alături”

„Tot ce ține de viața copilului am susținere de la Veaceslav. Eu stau in apartamentul care ii aparține fiului meu impreuna cu el, in același bloc cu bunica, suntem vecini, mama lui Veaceslav”. Astfel a raspuns jurnalista , intrebata la un interviu pentru din ce bani traiește.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol si foto: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

(video) Blitz pentru Damir: „- Natalia Morari sau Dorin Galben? - Oi blin... Slavic Platon”

11:00, 24.04.2024 - Dorin Damir, finul de cununie al fostului lider PD, Vladimir Plahotniuc, a fost pus in situația sa raspunda la un set de intrebari-blitz, in cadrul podcastului „ Nota doi ”, cu Vadim Cușnir. Damir a trebuit sa aleaga intre politicieni, dar și jurnaliști. Cum a raspuns, vedeți mai jos.

Un tanar a zburat cu toate companiile americane intr-o saptamana, ca sa vada care e cea mai buna: „Traiește in avion, mori in avion!”

17:16, 20.04.2024 - Un american pasionat de calatorii a zburat cu fiecare companie aeriana din Statele Unite, timp de o saptamana in care a ramas aproape blocat in aer. El a vrut sa afle care dintre companii ofera cele mai bune servicii, scrie cotidianul american New York Post.Eric Decker, mai cunoscut sub numele sau digital…

Ce spune Andreea Raicu despre revenirea in televiziune. „Am avut foarte multe propuneri”

12:10, 20.04.2024 - Andreea Raicu a decis sa renunțe la televiziune in urma cu ceva ani și s-a concentrat pe industria modei, bucurandu-se de un succes neașteptat. Vedeta a vorbit recent despre decizia de a renunța la televiziune, dar și despre afacerile sale.Andreea a marturisit ca a fost pasionata inca de mica de haine…

Tatal studentei ucise cu salbaticie a dezvaluit ca a presimțit ca singura lui fiica nu mai traiește.: „Am simtit ca ea nu este vie”

21:00, 25.03.2024 - Noi amanunte sfașietoare ies la iveala in cazul crimei de la Timișoara. Tatal Andreei Morega, studenta la Medicina ucisa cu salbaticie, a dezvaluit ca a simțit ca singura lui fiica nu mai traiește.

(video) Dragalin, intrebata de ce Galben l-a putut gasi pe Platon, iar procurorii nu: „Noi nu putem zbura in Londra. Sunt proceduri”

09:45, 14.03.2024 - „Noi acționam, dar legea ne obliga sa acționam prin canale oficiale. Noi personal nu putem zbura la Londra”. Declarația ii aparține șefei Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, intrebata la Rezoomat de ce jurnalistul Dorin Galben l-a putut gasi pe Veaceslav Platon, ia procurorii nu.

(video) Platon, dezvaluiri despre cum a inceput relatia cu Natalia Morari „солнышко” si decizia de a anunța ca el e tatal copilului: „Erau doar emoții”

16:20, 10.03.2024 - Omul de afaceri Veaceslav Platon a povestit despre cum a inceput relația sa cu prezentatoarea TV Natalia Morari, interviurile din inchisoare, unul dintre care a devenit cunoscut pentru adresarea „солнышко” și decizia de a anunța ca el este tatal lui Rem, fiul Nataliei Morari. Dezvaluirile au fost facute…

(video) Platon, dezvaluiri despre cum a inceput relatia cu Natalia Morari, adresarea „солнышко” si decizia de a anunța ca el e tatal copilului: „Nimeni nu s-a gandit la consecinte”

15:35, 10.03.2024 - Omul de afaceri Veaceslav Platon a povestit despre cum a inceput relația sa cu prezentatoarea TV Natalia Morari, interviurile din inchisoare, unul dintre care a devenit cunoscut pentru adresarea „солнышко” și decizia de a anunța ca el este tatal lui Rem, filul Nataliei Morari. Dezvaluirile au fost facute…

„Scandaluri și secrete” la bordul celui mai exclusivist vas de croaziera din lume. Cum se traiește in orașul plutitor The World

08:05, 28.02.2024 - „The World” este un oraș plutitor rezervat celor mai bogați oameni ai planetei – locul ales de multimilionarii și miliardarii lumii pentru a se distra și relaxa in timp ce navigheaza in jurul lumii. Un fost pasager a dezvaluit pentru CNN cateva din secretele vieții „uneori indecente, alteori scandaloase”…


Ce parere ai despre aceasta stire?