Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Marcel Ciolacu, replică explozivă pentru Maria Zaharova: Sincer, nu o să mint eu de dragul Rusiei!

Publicat:
VIDEO Marcel Ciolacu, replică explozivă pentru Maria Zaharova: Sincer, nu o să mint eu de dragul Rusiei!

Purtatorul de cuvant al MAE rus, , susține ca declarațiile lui privitoare la sunt incitatoare și o imixtiune a Romaniei in afacerile interne ale . a venit cu replica acida spunand ca el asta simte, ca in traiesc romani, iar limba oficiala a este limba romana.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Raspunsul lui Marcel Ciolacu, despre avertismentul Kremlinului: ”Nu o sa mint de dragul Rusiei”

22:21, 24.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a fost intrebat cum comenteaza afirmațiile Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, conform carora el se amesteca in treburile interne ale Republicii Moldova si ca actiunea sa este una provocatoare, dupa ce a declarat ca in Re

Marcel Ciolacu: „Nu o sa mint de dragul Rusiei. Nu mai exista limba moldoveneasca!”

21:31, 24.05.2024 - Premierul Marel Ciolacu a explicat, vineri, la Otelu Rosu, in judetul Caras-Severin, ca nu mai exista limba moldoveneasca, aceasta fiind ”o inventie” a Rusiei. ”Nu o sa mint de dragul Rusiei. Asta simt si asta este adevarul”, a afirmat el.

Ciolacu ii da replica Mariei Zaharova: Nu o sa mint de dragul Rusiei. Limba moldoveneasca a fost o invenție a Moscovei

20:25, 24.05.2024 - Rusia „vrea sa incite” pe tema romanilor din Republica Moldova a declarat premierul Marcel Ciolacu la Caraș -Severin, precizand ca limba moldoveneasca nu mai exista si a fost „o inventie” a Rusiei, potrivit Digi 24.Intrebat de jurnaliști cum raspunde unor declaratii facute de purtatorul de cuvant al…

Marcel Ciolacu ii raspunde Mariei Zaharova: „Nu mai exista limba moldoveneasca. A fost o inventie a Rusiei”

19:36, 24.05.2024 - Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri ca Rusia „vrea sa incite” pe tema romanilor din Republica Moldova si a afirmat ca limba moldoveneasca a fost „o inventie” a Rusiei, potrivit Agerpres.

Rușii il acuza pe Marcel Ciolacu de „imixtiune grosolana in afacerile Republicii Moldova”

21:30, 23.05.2024 - Declaratiile premierului roman Marcel Ciolacu, potrivit carora in Republica Moldova locuiesc doar romani, reprezinta o imixtiune grosolana in afacerile republicii, a declarat Maria Zaharova, purtatoarea de cuvant a diplomatiei ruse, in cadrul unui briefing de presa sustinut joi.

Zaharova il acuza pe Marcel Ciolacu de „imixtiune grosolana in afacerile Republicii Moldova”, dupa declarațiile potrivit carora „nu exista moldoveni, doar romani”

15:35, 23.05.2024 - Declaratiile premierului roman Marcel Ciolacu, potrivit carora in Republica Moldova locuiesc doar romani, reprezinta o imixtiune grosolana in afacerile republicii, a declarat Maria Zaharova, purtatoarea de cuvant a diplomatiei ruse, in cadrul unui briefing de presa sustinut joi, relateaza agentia oficiala…

Zaharova il acuza pe Ciolacu de „imixtiune grosolana in afacerile Republicii Moldova”

15:25, 23.05.2024 - Maria Zaharova, purtatoarea de cuvant a diplomatiei ruse, il acuza pe Marcel Ciolacu de „imixtiune grosolana in afacerile Republicii Moldova”, dupa declarațiile facute de premier la Digi24, potrivit carora in Republica Moldova locuiesc doar romani, relateaza agentia oficiala TASS.

Moscova pune tunurile pe Chișinau. Maia Sandu, in vizor

18:55, 09.05.2024 - Moscova pune tunurile pe Chișinau Oficialii ruși sunt cu ochii pe Moldova. Politica presedintei Republicii Moldova, Maia Sandu, este comparabila cu experimentele celui de-al Treilea Reich, susține purtatoarea de cuvant a Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova. Intr-un interviu acordat agentiei…


Ce parere ai despre aceasta stire?