Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO: Jocul Dirt 4 are un nou trailer spectaculos înainte de lansare

Publicat:

Fostul campion mondial de raliuri și actualul pilot de WRC explica principalele provocari ale jocului Dirt 4 cu numai cateva zile inainte de lansarea acestuia programata pentru 6 iunie.

Citeste articolul mai departe pe automarket.ro…  

Sursa articol: automarket.ro


Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Razvan Lucescu viseaza in continuare la titlu, dupa ce PAOK a invins spectaculos liderul AEK

08:55, 29.04.2024 - PAOK Salonic, echipa antrenata de Razvan Lucescu, a reușit sa puna capat unei serii de cinci meciuri fara victorie și a reaprins lupta pentru titlul de campioana a Greciei, dupa ce s-a impus in fața liderului AEK Atena, scor 3-2.

Cum s-a razbunat in mod spectaculos un barbat parasit de soție din cauza ca era obez VIDEO

17:25, 23.04.2024 - Dupa ce a fost parasit de soție din cauza greutații sale excesive, un barbat din SUA a decis sa-și schimbe viața intr-un mod de-a dreptul spectaculos in loc sa se complaca in disperare.

Imagini in direct cu eclipsa totala de Soare din America de Nord. Milioane de oamenii urmaresc fenomenul astronomic spectaculos

21:15, 08.04.2024 - Milioane de oameni din America de Nord, dar si din restul lumii vor admira luni o rara eclipsa totala de Soare, un eveniment ceresc care starneste mereu uimire, dar care reprezinta si o oportunitate stiintifica.

Investigații despre cele mai periculoase organizații criminale mondiale, intr-o noua serie documentara pe National Geographic TRAILER

11:40, 03.04.2024 - Serialul nominalizat la premiile Emmy "Ilegal cu Mariana van Zeller" ne conduce intr-o calatorie fascinanta de investigații ce dezvaluie mecanismele interne ale celor mai periculoase piețe interlope și ale organizațiilor criminale din intreaga lume.

Numar spectaculos cu ventriloci pe scena iUmor, duminica, de la ora 20.00, la Antena 1. Delia: „Sufletul meu s-a hranit cu acest moment!”

14:45, 28.03.2024 - Duminica, de la 20.00, iUmor – Alege comedia sezonul 16 revine cu noi numere și momente artistice spectaculoase, prezentate de concurenți care mai de care mai talentați, din toate colțurile lumii, la Antena 1 și pe AntenaPLAY.

Facturi de coșmar in luna ianuarie. Deși nu a fost gerul Bobotezei, sumele au crescut spectaculos

16:01, 10.03.2024 - Valoarea facturilor pe luna ianuarie a fost, in medie, cu 20% mai mare decat in decembrie, potrivit Realitatea Plus. Mulți administratori de asociații de proprietari trag un semnal de alarma asupra faptului ca și numarul restanțierilor cu plata la zi a intreținerii a crescut cam cu același procent.Factura…

Juriul iUmor a amuțit in fața unui numar spectaculos de magie prezentat de doi artiști ucrainieni Cheloo, in picioare pe intreaga durata a momentului de jurizare

18:20, 29.02.2024 - iUmor – Alege comedia sezonul 16 aduce, și in cel de-al treilea episod al noului sezon,  in fața juraților și a telespectatorilor, numere și momente artistice spectaculoase, de la 20.00, la Antena 1 si pe AntenaPLAY.

VIDEO Accident spectaculos in Ploiesti: Un autoturism lovit de alta masina a fost proiectat in vitrina unei patiserii

10:35, 06.02.2024 - Un accident spectaculos a avut loc luni seara, in Ploiești. Un autoturism a fost proiectat in vitrina unei patiserii dupa ce a fost lovit de alta mașina. Un accident spectaculos a avut loc, luni seara, in municipiul Ploiesti, unde un autoturism s-a izbit violent de un altul, a doua masina fiind proiectata…


Ce parere ai despre aceasta stire?