Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Jenson Button a semnat ultimul record pentru Civic Type R Challenge 2018

Publicat:

Honda si-a propus ca in 2018 sa semneze, cu ajutorul noului R, cel mai bun timp pe sase circuite europene pentru un model de serie cu tractiune fata. a raspuns de ultima provocare.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Record negativ in Capitala Romaniei: Sectorul 1 este pe ultimul loc la atragerea banilor europeni

12:45, 03.05.2024 - In plina campanie electorala pentru alegerile locale, tema obținerii de bani pentru problemele edilitare joaca un rol central, atat in discursul primarilor in funcție, cat și al aspiranților. Ministerul Finanțelor Publice a publicat un raport privind gradul de absorbție a fondurilor europene la nivelul…

Audienta TV record pentru ultimul meci universitar al jucatoarei Caitlin Clark

11:00, 09.04.2024 - Ultimul meci din turneul universitar al jucatoarei Caitlin Clark, noua senzatie a baschetului feminin din Statele Unite, a atras, duminica, o audienta record de 18,7 milioane de telespectatori, cu un varf de 24 de milioane, a anuntat, luni, postul ESPN, citat de AFP, potrivit Agerpres.

Record absolut atins de un jucator de la Bayern Munchen in ultimul meci din Bundesliga

17:55, 06.04.2024 - ​Thomas Muller joaca de aproape 15 ani pentru echipa de seniori a celor de la Bayern Munchen, iar internaționalul german a reușit sa stabileasca o performanța greu de egalat in tricoul bavarezilor.

Cum a devenit Romania republica. Ultimul rege, fugarit cu trupe de asalt și pistoale in buzunare

22:25, 03.04.2024 - In primele zile ale anului 1948, monarhia a incetat, ca forma de guvernamant in Romania. Tanarul rege Mihai, un suveran care nu a fost lasat sa conduca, a fost obligat sa abdice. Republica a fost proclamata in Romania prin șantaj, cu tancurile sovietice și pistoale pe masa.

Nicolae Guța, record pe Tiktok. Suma uriașa pe care a strans-o manelistul, dupa ultimul live

13:30, 25.03.2024 - Nicolae Guța a devenit viral și pe Tiktok, de curand. Ultimul live a fost, de departe, un real succes și i-a adus și o suma importanta in buzunare. Manelistul a dat și dedicații pentru fanii lui.

Valeriu Iftime nu se da batut dupa ce a ajuns pe ultimul loc: „Nu ne temem de Dinamo” » Transferul care rezolva problemele la FC Botoșani: „A semnat”

16:26, 19.02.2024 - FC Botoșani a ajuns pe ultimul loc in Superliga dupa semieșecul cu Universitatea Craiova, de pe teren propriu, scor final 2-2. Pe poziția 15 a urcat Dinamo ca urmare a victoriei in fața celor de la Oțelul, 3-1. FCSB - FC Botoșani, meci din etapa #27, se va disputa duminica, pe Arena Naționala, la ora…

S-a semnat ultimul contract de autostrada dintre cele 18 loturi finantate prin PNRR

14:40, 16.02.2024 - S-a semnat astazi ultimul contract de autostrada dintre cele 18 loturi finantate prin PNRR. Primul lot al Autostrazii Unirii A8, de la Targu Mures la Miercurea Nirajului a fost atribuit unui constructor din Turcia, care a lucrat pe Autostrada Transilvania. Lotul are o lungime de 24 km, iar termenul…

Lena Oberdorf a semnat cu Bayern Munchen - Suma de transfer, record pentru o jucatoare germana

15:05, 15.02.2024 - Lena Oberdorf (22 ani) se va alatura in vara echipei Bayern Munchen pentru patru sezoane, pana in 2028, a anuntat clubul din Munchen, pentru o suma record de transfer pentru o jucatoare germana, de peste 400.000 de euro, potrivit presei, potrivit news.ro. Lena Oberdorf, care joaca pe postul de mijlocas,…


Ce parere ai despre aceasta stire?