Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Golul cu care Nicolae Stanciu a ținut capul de afiș în seara de Europa League

Publicat:

​Duelul dintre Nicolae Stanciu și Ianis Hagi s-a încheiat nedecis, Slavia Praga și Rangers remizând (1-1). Cei doi au avut evoluții apreciate, iar Stanciu a ținut capul de afiș al serii din Europa League cu golul superb marcat.

Reușita a fost laudata la unison, pâna și Steven Gerrard (tehnicianul adversarei) fiind impresionat de execuția internaționalului român.

*La secunda 27 poate fi vazuta execuția.

Aici poți vedea golul marcat de Nicolae Stanciu.
Optimi Europa League, rezultate complete:

AS Roma vs Șahtior Donețk 3-0Au marcat: Pellegrini…

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Marius Marin a marcat pentru Pisa, in Serie B

12:36, 27.04.2024 - Internationalul roman Marius Marin a marcat un gol pentru Pisa SC, care a remizat cu US Catanzaro, 2-2, vineri seara, pe teren propriu, intr-un meci din etapa a 35-a a ligii secunde italiene de fotbal.

„Nu-mi place sa dau dedicații, nu dau bani la lautari” » Gicu Grozav a devenit tata, dar nu i-a dedicat golul cu UTA celui mic

12:40, 23.04.2024 - Gicu Grozav (33 de ani) a marcat unicul gol al Petrolului in egalul cu UTA Arad, 1-1, de pe „Ilie Oana”. La finalul jocului, mijlocașul a vorbit despre meci, lupta din play-out și a evitat sa pronunțe numele liderului din Superliga, mai ales ca a jucat la rivala Dinamo in doua randuri. Grozav a marcat…

George Puscas a marcat golul prin care SSC Bari a terminat la egalitate cu Pisa SC, 1-1, sambata, in etapa a 34-a a ligii secunde italiene

03:50, 21.04.2024 - Atacantul roman George Puscas a marcat golul prin care SSC Bari a terminat la egalitate cu Pisa SC, 1-1, sambata, pe teren propriu, in etapa a 34-a a ligii secunde de fotbal din Italia, informeaza AGERPRES.

Antonio Sefer a adus victoria formatiei Hapoel Beer Sheva in campionatul Israelului

23:35, 15.04.2024 - Fotbalistul roman Antonio Sefer a marcat golul prin care Hapoel Beer Sheva a invins-o pe Maccabi Tel Aviv cu scorul de 1-0, luni, pe teren propriu, intr-o partida din etapa a 29-a a campionatului Israelului, potrivit Agerpres.Sefer, care a intrat la pauza, a marcat in min. 80, din penalty.

Lionel Messi a facut-o din nou! Reușita de senzație in MLS » Luis Suarez a marcat golul victoriei

10:06, 14.04.2024 - Lionel Messi (36 de ani) a inscris cel de-al 7-lea gol din 2024 pentru Inter Miami, in toate competițiile. Formația starului argentinian s-a impus pe terenul celor de la Sporting Kansas City, scor 3-2, in etapa #8 din MLS. Inter Miami a avut un meci dificil in deplasare cu Sporting Kansas City. Plecata…

Presa din Turcia anunța ca transferul lui Ianis Hagi a fost rezolvat - Echipa pentru care va juca

15:45, 31.03.2024 - Ianis Hagi este imprumutat de Glasgow Rangers la Alaves, dar fotbalistul roman a prins foarte puține minute in tricoul echipei din LaLiga și presa din Turcia anunța ca acesta va fi transferat in aceasta vara de Galatasaray.

VIDEO Barcelona, salvata de super golul marcat de Lamine Yamal

09:56, 09.03.2024 - ​FC Barcelona a avut nevoie de o execuție superba a lui Lamine Yamal pentru a se impune in meciul contra celor de la Mallorca, scor 1-0. Duelul a facut parte din etapa cu numarul XXVIII din LaLiga.

A marcat golul prin care UTA a urcat pe loc de play-off și a spus care este secretul aradenilor: „Știam ca nu ne putem bate la retrogradare”

16:40, 02.03.2024 - Mijlocașul ofensiv Andrej Fabry (27 de ani) a adus victoria celor de la UTA in fața Universitații Craiova. Acesta a spus ca aradenii sunt foarte uniți și asta a dus la ascensiunea echipei antrenate de Mircea Rednic. Dupa aceasta victorie, UTA a urcat, pentru moment, pe locul 6. Andrej Fabry le-a adus…


Ce parere ai despre aceasta stire?