Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO & FOTO / Mădălina de la "Mireasă pentru fiul meu" a izbucnit în LACRIMI, după ce mama ei a intrat prin telefon! Ce reproşuri i-a făcut aceasta

Publicat:

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2017. Madalina, una dintre participantele reality-show-ului matrimonial, a izbucnit în plâns la televizor, dupa ce mama ei a intrat în direct prin telefon si i-a reprosat mai multe lucruri. Ulterior, la telefon, Madalina a vorbit si cu una dintre verisoarele ei, Camelia, care a linistit-o pe tânara.

VIDEO / Valentin de la "Mireasa pentru fiul meu" PARASESTE competitia?! spune TOT despre relatia lor

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2017. Mariana, mama Madaline, a parut extrem de deranjata pentru ca fiica ei își…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa - Capriciile iubirii. Elena și Valentin, noi reproșuri! Momente tensionate in relație: „Ești foarte rece” / VIDEO

23:56, 04.06.2024 - Lucrurile nu se liniștesc intre Valentin și Elena. Cei doi au facut noi reproșuri. Au fost din nou momente tensionate in relație. Ce au spus cei doi concurenți in cadrul ediției de astazi a emisiunii Mireasa - Capriciile Iubirii.

Mireasa - Capriciile iubirii. Elena a izbucnit in plans, dupa intervenția din direct a mamei lui Valentin. Reacția neașteptata a doamnei Floarea: „E in lacrimi degeaba”

21:55, 03.06.2024 - Ediția din aceasta seara de la Mireasa - Capriciile iubirii a adus momente tensionate in cuplul format din Valentin și Elena. Mama concurentului a intrat in direct, dand de ințeles ca nu mai are la fel ca inainte cuvinte de lauda la adresa iubitei fiului ei.

Moment emoționant in timpul meciului de retragere al Generației de Aur. Omagiu adus lui Daniel Prodan. Fiul regretatului internațional a izbucnit in lacrimi / FOTO

22:30, 25.05.2024 - Un moment extrem de emoționant a avut loc in aceasta seara pe Național Arena, in timpul meciului de retragere al Generației de Aur. Daniel Prodan, fostul mare internațional, care a decedat la varsta de 44 de ani, a fost omagiat.

Mireasa sezon 9, 13 mai 2024. Elena, deranjata de interacțiunile dintre Valentin și Antonia: „E geloasa pe fosta”

16:46, 13.05.2024 - Elena i-a spus iubitului ei ca se simte deranjata cand Valentin interacționeaza cu Antonia. In emisia live de Mireasa de pe 13 mai 2024 au fost difuzate imagini cu interacțiunea dintre foștii iubiți.

Chefi la cuțite, 6 mai 2024. Adnana Mihaela Irimia a izbucnit in lacrimi, in timpul duelului. Ce i-a zis Claudia Sauliuc

23:05, 06.05.2024 - Adnana Mihaela Irimia a izbucnit in lacrimi, in timpul duelului din ediția 21 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, din 6 mai 2024. Concurenta a facut un schimb acid de replici cu Claudia Sauliuc.

Mireasa sezon 9, 2 mai 2024. Antonia a intrat in direct prin telefon la Mireasa. Ce i-a spus lui Cristian

14:55, 02.05.2024 - Cristian nu este sigur daca sa o cheme pe Antonia in casa Mireasa. Tanarul i-a cerut sfatul mamei sale. Doamna Daniela a marturisit ca și ea are un semn de intrebare. Antonia a intrat in direct și i-a spus baiatului ca daca o va chema, raspunsul ei va fi „Da”.

Mireasa – Capriciile Iubirii. Antonia a izbucnit in lacrimi! Concurenta parasește emisiunea: „A fost o lecție...” / VIDEO

00:10, 27.04.2024 - Antonia nu a mai putut sa se abțina și a izbucnit in lacrimi atunci cand a aflat ca ea fost eliminata. Concurenta a parasit emisiunea in cadrul ediției de astazi. Momente grele la Mireasa - Capriciile Iubirii!

Mireasa sezon 9, 1 aprilie 2024. Antonia, surprinsa in timp ce interacționa cu Valentin. Cum a reacționat Cristian

15:00, 01.04.2024 - Cristian i-a atras atenția Antoniei cu privire la interacțiunile sale cu Valentin, fostul ei iubit. In emisia live de Mireasa de pe 1 aprilie 2024 au fost difuzate imagini cu dialogul dintre Cristian și Antonia.


Ce parere ai despre aceasta stire?