Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO. Familiile prizonierilor de război ucraineni cer eliberarea lor

Publicat:

Familiile și prietenii prizonierilor de razboi ucraineni au organizat duminica (31 decembrie) un protest in centrul orașului Kiev, cerand eliberarea acestora din captivitatea rusa. Președintele ucrainean a declarat pe 19 decembrie ca o pauza a schimburilor de prizonieri cu Moscova s-a datorat unor “motive” nespecificate de partea rusa, dar și-a exprimat speranța ca […]

Citeste articolul mai departe pe romanialibera.ro…  

Sursa articol: romanialibera.ro


Stiri pe aceeasi tema

Razboi in Ucraina, ziua 791. Volodimir Zelenski saluta revenirea a 16 copii ucraineni "transferati fortat" in Rusia

22:40, 24.04.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 791. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat ca 16 copii ucraineni care au fost "transferati fortat in Rusia" au putut "sa-si regaseasca familiile", Rusia anuntand anterior un schimb intre Moscova si Kiev in care a evo

Copii ucraineni recuperați cu medierea Qatarului

22:30, 24.04.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat miercuri ca 16 copii ucraineni care au fost „transferati fortat in Rusia” au putut „sa-si regaseasca familiile”, Rusia anuntand anterior un schimb intre Moscova si Kiev in care a evocat un numar mai mare de minori, relateaza AFP. „Un grup de 16 copii…

Razboi in Ucraina, ziua 765. Rusia susține ca a gasit dovada legaturii dintre teroriștii care au ucis peste 140 de oameni la Moscova și "naționaliștii ucraineni"

10:55, 29.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 765. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a pledat pe langa presedintele Camerei Reprezentantilor, Mike Johnson, in favoarea unei "adoptari rapide" a unui ajutor militar "vital" pentru tara sa.

Razboi in Ucraina, ziua 765. Rusia spune ca a gasit dovada legaturii dintre teroriștii care au ucis peste 140 de oameni la Moscova și "naționaliștii ucraineni"

08:46, 29.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 765. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a pledat pe langa presedintele Camerei Reprezentantilor, Mike Johnson, in favoarea unei "adoptari rapide" a unui ajutor militar "vital" pentru tara sa.

Vladimir Putin nu are prevazuta o intalnire cu familiile victimelor atacului de la sala de concerte Crocus City Hall

15:51, 28.03.2024 - Presedintele rus Vladimir Putin nu are prevazuta deocamdata o intalnire cu familiile victimelor atacului asupra salii de concerte Crocus City Hall de langa Moscova, atentat care a avut loc saptamana trecuta si s-a soldat cu 143 de morti, a anuntat joi Kremlinul, informeaza AFP.

Razboi in Ucraina, ziua 760. Donald Tusk spera ca atacul de la Moscova nu va fi ”un pretext” pentru ”escaladarea violentei”

00:10, 24.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 760. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski l-a acuzat sambata pe omologul sau rus Vladimir Putin ca incearca „sa dea vina” pe Ucraina, dupa sangerosul atac lansat vineri seara asupra salii de concert Crocus City Hall de la peri

Prizonieri de razboi ucraineni sunt vanduți pe piața neagra pentru a fi schimbați cu luptatori ceceni

23:00, 06.03.2024 - Forțele rusești administreaza o piața neagra a prizonierilor de razboi, a declarat purtatorul de cuvant al Centrului de coordonare pentru tratamentul prizonierilor de razboi pentru The Times of London.

Vladimir Putin, discurs dupa doi ani de razboi in Ucraina. „Occidentul vrea sa faca in Rusia tot ce au facut in alte parți ale lumii”

11:35, 29.02.2024 - Președintele rus, Vladimir Putin, a ținut un discurs in fața Camerelor reunite ale Parlamentului de la Moscova, marcand doi ani de razboi de agresiune și anexare teritoriala purtat de trupele Moscovei in Ucraina.


Ce parere ai despre aceasta stire?