Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Dana Budeanu, reacție neașteptată despre Andra Măruță: 'N-am ce sa scriu despre ea'

Publicat:
Dana Budeanu, reacție neașteptată despre Andra Măruță: 'N-am ce sa scriu despre ea'

, cunoscuta pentru criticile sale la acdresa "ametitelor" și a "mafioților" din showbiz, dar se pare ca spiritul Pastelui a cuprins-o si pe ea. a postat pe Instagram un mesaj la adresa unei vedete din muzica romaneasca dupa ce i-a vazut concertul de la sala Palatului.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol si foto: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cantaretii de muzica populara, dezvaluire neasteptata despre Andra, inainte de concertul „Traditional”. Au spus-o fara ocolisuri: „Nu o stiam asa”

11:11, 22.04.2024 - Colegii de breasla ai Andrei Maruța au rupt tacerea. Ce au putut spune despre celebra cantareața, deși nimeni nu cunoștea acest aspect. Ce parere au artiștii despre soția lui Catalin Maruța și ce face ea mereu cand nu este filmata. Andra Maruța, data de gol de colegi Andra Maruța a susținut unul dintre…

Reacție neașteptata! Alina Ceușan, despre divorțul bunei sale prietene, Carmen Grebenișan: ”Cred ca a fost o decizie ințeleapta”

13:20, 08.04.2024 - Vloggerița Alina Ceușan este extrem de apropiata de Carmen Grebenișan, astfel ca știe multe detalii despre relația acesteia cu Alex Militaru, de care a anunțat ca divorțeaza.Alina Ceușan crede ca prietena ei, Carmen Grebenișan, a decis bine, cu toate ca nu au trecut nici trei ani de la cununia civila.…

Prima reacție a Arinei Sabalenka, dupa moartea lui Konstantin Koltsov: „E o tragedie inimaginabila, chiar daca nu mai eram impreuna”

10:25, 21.03.2024 - Arina Sabalenka a avut pe Instagram o prima reactie, miercuri seara, dupa moartea lui Konstantin Koltsov, survenita luni la Miami. Jucatoarea belarusa a vorbit despre o „tragedie inimaginabila” si a confirmat ca ea si Konstantin Koltsov nu mai formau un cuplu, transmite digi24.ro.

Daria și Adrian de la Mireasa, sezonul 8, decizie neașteptata! Ce hotarare au luat cei doi foști concurenți / FOTO

09:11, 03.03.2024 - Daria și Adrian de la Mireasa, sezonul 8, sunt foarte activi pe rețelele sociale, in urma participarii in emisiunea de la Antena 1. EI bine, cei doi foști concurenți au luat, acum, o decizie neașteptata cu care și-au uimit fanii. Iata postarea facuta de tanara pe contul de Instagram, dar și de ce au…

IPS Teodosie, reacție neașteptata dupa ce a fost sancționat de Sfantul Sinod. Ce decizie a luat Arhiepiscoul Tomisului: ”Ne pregatim de...”

12:10, 01.03.2024 - IPS Teodosie a fost taxat dur de Sfantul Sinod, in urma declarațiilor pe care le-a facut in spațiul public. Dupa decizia neașteptata, Arhiepiscopul Tomisului a reacționat și a facut declarații despre acest subiect. Iata ve a hotarat!

Dana Budeanu, reacție dura la adresa Biancai Dragușanu: ‘Trebuie sa inventeze mereu ceva’

16:00, 15.02.2024 - Noua intervenție pe care a suferit-o vedeta, in urma careia a aparut pentru o vreme, in public, cu o cagula ce ii ascundea chipul, a atras o serie de comentarii. Dana Budeanu nu a ezitat sa spuna exact ce crede – reacție dura la adresa Biancai Dragușanu. Bianca Dragușanu, in vizorul Danei Budeanu De…


Ce parere ai despre aceasta stire?