Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO EXCLUSIV / Scene cutremurătoare! Mama Ilenei Ciuculete, sfâşiată de durere după priveghiul fiicei sale

Publicat:

este devastata de durere dupa pierderea fiicei sale. Femeia d-abia s-a mai tinut pe picioare atunci când a plecat miercuri seara de la capela unde se afla trupul artistei.  

VIDEO EXCLUSIV / Gest tulburator! Ultimul omagiu pe care i-l aduce Cornel Gales Ilenei Ciuculete

Ileana Ciuculete a fost plânsa de catre apropiatii sai, dar mai ales de mama sa care a fost devastata de pierderea fiicei sale. Dupa ce a fost dus miercuri seara la capela trupul Ilenei Ciuculete, mama sa a stat acolo câteva ore, iar apoi a plecat. Se pare ca femeia…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Lacrimi și durere dupa moartea Danei Rotariu! Au curs mesajele de suferința, dupa ce soția lui Iosif Rotariu s-a stins din viața: ”Ai fost un om...”

19:35, 26.05.2024 - Este doliu in familia celebrului Iosif ROtariu! Soția lui, Dana Rotariu, s-a stins din viața in urma cu cateva ore, dupa o lupta cumplita cu boala. Pierderea ei a lasat in urma doar lacrimi și durere in familia lui. Mesajele de suferința au curs dupa vestea tragica!

Imaginile suferinței de la priveghiul lui Naomy! Prietenii ei au adus o mulțime de coroane de flori la sicriul artistei / FOTO

09:56, 13.05.2024 - A fost o noapte grea pentru prietenii lui Naomy! A avut loc priveghiul artistei la capela Straulești din București, unde au participat o mulțime prieteni și persoane apropiate. Au fost lacrimi și durere la capela Straulești, caci cei care au iubit-o regreta profund moartea ei. Iata imagini de la evenimentul…

Alina Marymar, copleșita de durere, la mormantul nepotului ei, in noaptea de Inviere: „Nu realizez...”. Lucas a fost condus pe ultimul drum acum cateva zile / FOTO

14:10, 05.05.2024 - Familia lui Tzanca Uraganu și a Alinei Marymar trece prin momente grele, dupa moartea lui Lucas. Nepotul brunetei, pe care l-a considerat mereu propriul copil, a fost inmormantat in urma cu cateva zile, iar ieri, in noaptea de Inviere, a fost, din nou, la locul de veci.

(video) Ravașiți de durere, langa sicriu: Fiul Cristinei Scarlevschi a fost petrecut pe ultimul drum

18:36, 04.05.2024 - Fiul de un an și 4 luni al Cristinei Scarlevschi, decedat acum trei zile, a fost petrecut astazi pe ultimul drum. Tanara a publicat primele imagini de la inmormantare pe pagina sa de Instagram, scrie SHOK.md .

Soția lui Costel Corduneanu, copleșita de durere cu o zi inainte ca interlopul sa fie inmormantat: „Eroul nostru”. Va fi condus pe ultimul drum maine

16:45, 18.04.2024 - Momente grele pentru familia lui Costel Corduneanu. Ieri a avut loc a doua zi de priveghi, iar maine, interlopul va fi condus pe ultimul drum. In cele doua zile, sute de persoane au venit și i-au adus un ultim omagiu. Soția lui, Grațiela, este copleșita de durere.

Soția lui Costel Corduneanu, devastata de durere dupa ce interlopul a murit: „Ai plecat de langa mine pentru totdeauna”. S-au casatorit civil in vara anului trecut

08:40, 16.04.2024 - Este doliu in lumea interlopilor, dupa moartea lui Costel Corduneanu. Familia il plange pe liderul clanului, care a murit pe un pat de spital, in Targu Mureș. A lasat in urma trei copii și o soție indurerata, cu care era impreuna de 16 ani.

Scene dramatice pe o strada din municipiul Deva. Un polițist a salvat viața unui localnic in ultimul moment

14:50, 22.03.2024 - Un polițist din Hunedoara a reușit sa salveze viața unui devean, care s-a prabușit pe o strada din municipiul Deva. Agentul de poliție l-a readus in simțiri, dupa ce i-a aplicat manevrele de resuscitare.

Cum a reacționat Roxana, cand a aflat ca Mile Povan a murit. Iubita lui este devastata de durere: ”Aș da orice sa nu...”

13:10, 07.03.2024 - Vestea morții lui Mile Povan a fost un șoc pentru familia lui și, mai ales, pentru iubita artistului. Roxana a transmis un mesaj dureros, prin care a exprimat cat de tare a suferit in momentul in care a aflat ca Mile Povan s-a stins din viața.


Ce parere ai despre aceasta stire?