Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO Delia parodiază un personaj de la Mondenii

Publicat:

Cantareața a postat pe Instagram un clip in care il imita pe actorul , de la Mondenii.

Este vorba mai exact de personajul Rachetzul interpretat de Alexandru, in cadrul show-ului Mondenii difuzat la Prima TV. Delia se amuza in clip de faptul ca este intrebata daca fumeaza, acest lucru fiind evident.


Citeste articolul mai departe pe click.ro…  

Sursa articol: click.ro


Stiri pe aceeasi tema

Saveta Bogdan vrea talie de viespe, ca manechinele, la 78 de ani! Cantareața de muzica populara ține o dieta drastica: ”Mananc doar o data pe zi”

10:05, 21.05.2024 - Deși poate mulți ar putea spune ca e imposibil, ei bine, se poate! Saveta Bogdan are planuri mari și vrea sa arate cat mai bine, motiv pentru care s-a apucat de dieta. Cantareața de muzica populara iși dorește sa fie in forma, ca manechinele de pe podium, așa ca acum mananca doar o data pe zi pentru…

Motivul pentru care Lora și Ionuț Ghenu au amanat construcția noii lor case! De ce au luat aceasta hotarare: ”E cea mai ințeleapta decizie” / VIDEO

22:51, 08.05.2024 - Dupa ce anunțau ca și-au luat teren și ca vor incepe in curand construcția noii lor case, Lora și Ionuț Ghenu, partenerul ei, au decis sa mai amane acest moment. Cantareața ne spune de ce au luat aceasta hotarare și ce i-a facut sa-și schimbe decizia.

Motivul pentru care Paula Seling a vrut sa se mute in Franța. Artista și-a deschis sufletul. „Nu am putut”

16:35, 28.04.2024 - Paula Seling, in varsta de 45 de ani, este una dintre cele mai iubite artiste din Romania. Cu o cariera de peste 25 de ani, vedeta a cucerit inimile tuturor cu vocea ei deosebita. Intr-un interviu acordat revistei VIVA!, Paula a scos la iveala amanunte mai puțin știute despre ea. De asemenea, vedeta…

Lora, schimbare radicala de look. Cantareața și-a surprins fanii cu noua apariție / VIDEO

16:15, 17.04.2024 - Lora a apelat la hairstylist pentru un look nou, de vara. Cantareața a luat decizia dupa ce a verificat un filtru pe rețelele de socializare, iar rezultatul a fost unul care i-a placut foarte mult. Fanii au avut multe cuvinte de laude cu privire la noua culoare pe care o are.

Țeapa luata de Roxana Dobrițoiu in miez de noapte. Cantareața a fost la un pas sa ramana fara agoniseala de-o viața. Declarații exclusive!

22:50, 09.04.2024 - Roxana Dobrițoiu a fost la un pas de a ramane fara agoniseala de-o viața, totul dupa ce a raspuns unui apel telefonic in miez de noapte. Cantareața a tras o sperietura groaznica și susține ca a avut mare noroc. Ce s-a intamplat și ce semnal de alarma trage celor care sunt apelați de numere necunoscute.

Anunț șoc facut de cantareața Lizzo, dupa ce a fost data in judecata de dansatoarele ei: „M-am saturat”

16:45, 30.03.2024 - Cantareața americana Lizzo, in varsta de 35 de ani, a facut un anunț care i-a luat prin surprindere pe fanii sai. Artista a transmis intr-o postare pe Instagram ca a renunțat la industria muzicala pentru ca s-a saturat sa fie ridiculizata pe internet pentru aspectul ei, relateaza Sky News.

Shakira afirma ca „e cam bine sa nu ai un soț”: „Ma tragea in jos”

10:30, 21.03.2024 - Cantareața columbiana Shakira afirma dupa desparțirea extrem de mediatizata de Gerard Pique ca e bine sa nu ai soț și ca și-a regasit pofta de munca, in pofida faptului ca acum crește pe cont propriu doi copii, relateaza Business Insider.

Reacția Deliei dupa ce sora ei, Oana Matache, și Radu Siffredi au pierdut finala de la „Power Couple Romania”: „Mi se pare cumplit”

13:26, 15.03.2024 - Delia a urmarit cu sufletul la gura finala de la „Power Couple Romania” și a fost uimita de proba prin care a trecut sora ei, Oana Matache. Cantareața a avut prima reacție dupa ce cuplul a pierdut marele premiu.Finala primului sezon Power Couple Romania – La bine și la greu și-a desemnat caștigatorii:…


Ce parere ai despre aceasta stire?