Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO CUTREMURĂTOR / Mioara Velicu, cu ochii în lacrimi după ce a ajuns la familia cu zece copii: "Sunt de neimaginat condiţiile în care trăiesc!"

Publicat:

A întâlnit un baiat pe scarile bisericii, iar povestea lui i-a frânt inima.  a fost atât de impresionata de drama familiei lui Alexandru, încât si-a dorit sa mearga în casa lui saracacioasa, iar momentul a fost unul cutremurator pentru cântareata de muzica populara.

Fara niciun pic de jena si dornica de a face bine, n-a stat pe gânduri si a spalat rufele cu mâna, a gatit si a cârpit hainele copiilor saraci, conform .

Femeia din povestea traieste…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Acces Direct. Familia barbatului ucis, in Crangași, primele declarații dupa crima de aseara. A fost omorat in fața trecatorilor: „Nu m-a bagat nimeni in seama”

18:30, 15.05.2024 - Un barbat a fost ucis ieri in Crangași de doi tineri in varsta de 16 și 20 de ani. Tinerii l-au lovit pana cand l-au omorat, sub privirile trecatorilor. Barbatul se intorcea de la munca și ar fi vrut sa iși apere copila. Familia a aflat de la un vecin ca a murit.

Știrile Antena Stars. Prietenii lui Sebi Olariu, tanarul ucis de Vlad Pascu, cu ochii in lacrimi la protest. Cei care l-au cunoscut cer dreptate: ”Era cel mai bun...” / VIDEO

14:56, 15.04.2024 - Familia și prietenii lui Sebi Olariu, tanarul ucis de Vlad Pascu in 2 Mai, au organizat un protest in Piața Victoriei, pentru a cere dreptate pentru victimele omorate de șoferul drogat, in 2 Mai. Prietenii lui au facut declarații cu ochii in lacrimi despre cat de revoltați sunt de tot ceea se intampla.

Acces Direct. O femeie, data disparuta. Familia o cauta cu disperare. A plecat la Bacau și nu s-a mai intors: "In ziua aia..." / VIDEO

19:30, 04.04.2024 - Fiul este in alerta, Mama lui e de negasit. Acum trei saptamani Razvan a primit un telefon ce avea sa il panicheze. Tatal lui l-a sunat sa ii spuna ca mama lui a disparut fara urma. Ceea ce trebuia sa fie o calatorie de doar cateva ore s-a transformat intr-un mister pentru intreaga familie.

Acces Direct. Inginerul considerat vinovat de familia lui Valerie raspunde acuzațiilor. Ultimele momente dinainte de tragedie

21:10, 22.03.2024 - Valerie a murit pe 23 noiembrie 2019, atunci cand un malaxor ar fi cazut peste el, pe cand se afla la locul de munca. Familia vrea sa afle ce s-a intamplat cu adevarat in acea zi și susține ca totul s-ar fi intamplat intr-un moment de neatenție.

Sentința istorica la Sevilla: 50 DE ANI de inchisoare pentru o familie de romani care a exploatat și umilit zece compatrioți

17:05, 14.03.2024 - Cuplul și cei doi copii ai lor au gazduit victimele, inclusiv o minora insarcinata și cu handicap, in doua case ocupate ilegal in  Sanlucar la Mayor, in condiții deplorabile.Romanilor exploatați li s-au promis cate 25 de euro pentru fiecare sac de cartofi pe care il aduna, dar, de fapt, aceștia nu au…

VIDEO La 34 de ani, a spus adio tenisului cu ochii in lacrimi

12:45, 05.03.2024 - Ocupant al locului 242 in ierarhia mondiala, Steve Johnson a fost eliminat in semifinalele calificarilor de la Indian Wells, iar la finalul partidei cu Emilio Nava a spus adio tenisului de camp. Desparțirea nu a fost una deloc ușoara, jucatorul in varsta de 34 de ani fiind surprins plangand.

Oana Ionița, cu ochii in lacrimi la TV. A divorțat oficial de Florin Budnaru, dar are un mare regret. Prin ce suferința trece

16:16, 23.02.2024 - Oana Ionița, fosta ”bebelușa” de la Cronica Carcotașilor, a divorțat oficial de fostul ei soț, tenorul Florin Budnaru, dar sufera teribil. Iata care e motivul și ce a dezvaluit cu lacrimi in ochi in timpul celei mai recente apariții televizate!

Al treilea Golden Buzz la Romanii au talent. O tanara talentata a lasat-o pe Andra cu ochii in lacrimi

07:35, 17.02.2024 - Ana Nuța are 20 de ani și canta in biserica inca de la o varsta frageda. Viața ei nu a fost deloc ușoara, deoarece tatal ei a decedat cand ea era doar un bebeluș. Aceasta incercare grea a facut-o sa se apropie din ce in ce mai mult de Dumnezeu, dar și de muzica duhovniceasca.


Ce parere ai despre aceasta stire?