Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / Andreea Tonciu, mamă de sacrificiu: "Nici de unghii nu mai am timp"

Publicat:

De cand i s-a nascut fetita, a dat mondenitatile pe cratita si biberoane. Intr-un interviu acordat pentru emisiunea "Un show pacatos", bruneta a vorbit despre viata ei de acum.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Burduja s-a inscris oficial in cursa pentru Primaria Capitalei. Ciuca: Are tinerețe, curaj și spirit de sacrificiu

12:10, 27.04.2024 - Nicolae Ciuca a vorbit la depunerea dosarului candidatului PNL pentru alegerile locale la Primaria Capitalei, despre tinerețe, curaj și „spiritul de sacrificiu” ale lui Sebastian Burduja și a menționat ca este prima data cand vede „un candidat care vine sa-și depuna dosarele cu motocicleta. 

Este Cirstoiu un candidat de sacrificiu? Ce a raspuns medicul

14:00, 20.03.2024 - Catalin Cirstoiu a fost prezentat in urma cu scurt timp in mod oficial drept candidatul PSD-PNL pentru Primaria Capitalei. Medicul a fost nevoit sa raspunda și la intrebarile jurnaliștilor, chiar daca au fost unele dificile. Candidatul PSD-PNL la Primaria Capitalei, Catalin Carstoiu, a fost intrebat…

Cirstoiu, intrebat daca e un candidat de sacrificiu: Nu sunt o papușa in mana a doi oameni

13:31, 20.03.2024 - Medicul Catalin Cirstoiu, care a fost azi prezentat candidatul comun al PNL-PSD pentru Primaria București, a declarat ca a acceptat oferta ieri și a adaugat ca nu este un "candidat de sacrificiu" sau "o papușa in mana a doi oameni".


Ce parere ai despre aceasta stire?