Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(video) Accident grav în capitală, cu implicarea a trei autoturisme. Un șofer a murit, blocat între fiare

Publicat:

Accident grav in capitala, cu implicarea a trei autoturisme. Poliția și Departamentul IGSU au fost alertate in seara zilei de ieri, pe șoseaua Balcani din capitala, pentru a interveni la descarcerarea unei persoane in urma unui accident de circulație. Din cauza traumatismelor multiple, persoana ulterior a decedat la spital.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Accident cumplit in Piața Unirii din București! Un barbat a murit / FOTO

09:16, 10.04.2024 - Un accident cumplit s-a produs in aceasta dimineața, pe data de 10 martie 2024, in Piața Unirii din București. Un barbat in varsta de 35 de ani a murit. Iata ce s-a intamplat pe strada Halelor din Capitala!

Acum: Accident pe Calea Turzii, in Cluj-Napoca. Trafic blocat pe ambele sensuri! (UPDATE)

15:51, 06.04.2024 - Doua autovehicule s-au tamponat in urma cu puțin timp, pe Calea Turzii din Cluj-Napoca, blocand circulația, atat la coborarea spre zona centrala, din Observator, cat și la urcare. ”Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca intervin in aceste momente la un accident rutier petrecut pe Calea Turzii…

Accident cumplit pe șoseaua de centura din Caransebeș! Un șofer a murit. Alte șase persoane sunt in stare grava / FOTO

16:30, 24.03.2024 - Un accident cumplit s-a produs astazi, pe data de 24 martie 2024, pe șoseaua de centura din Caransebeș! Un șofer a murit. Alte șase persoane sunt in stare grava și au fost transportate de urgența la spital.

Accident rutier cumplit in Caracal! Un sofer a ars de viu, dupa ce a ramas blocat intre fiare / FOTO

10:25, 10.03.2024 - Un accident rutier cumplit s-a produs in Caracal! Un sofer a ars de viu, dupa ce a ramas blocat intre fiare. Conducatorul auto s-a rasturnat cu masina pe centura orasului. Iata cum s-a intamplat incidentul devastator!

Accident infiorator in Satu Mare. Un copil de 4 ani a murit, dupa ce a fost spulberat de un șofer beat / VIDEO

15:40, 09.03.2024 - O tragedie de neimaginat a cutremurat Satu Mare, dupa ce un copil de doar 4 ani și-a pierdut viața intr-un accident infiorator. Micuțul a fost spulberat de un șofer beat in timp ce se afla pe bicicleta.

Imagini absolut șocante pe strazile din Capitala. Copilaș, aplecat peste ușa mașinii in mers. Poliția il cauta pe șofer

16:45, 01.03.2024 - Alerta in București. S-a facut apel la Poliție dupa ce un copil a fost vazut ieșit pe jumatate pe geamul unei mașini in trafic, in zona Salajan. Brigada Rutiera precizeaza ca nu s-a inregistrat nicio plangere legata de vreun copil transportat intr-o mașina, aplecat pe geamul deschis, dar il cauta…

Accident grav in județul Galați. O persoana a murit, iar alte 8 au fost ranite VIDEO

06:45, 16.02.2024 - Un accident cu opt victime a avut loc pe DN25, in județul Galați, joi noapte, 15 februarie 2024. In accident au fost implicate trei mașini. Circulația este blocata total in zona, anunța Poliția.

Un șofer din Cluj a murit in accident la Dumbrava

10:50, 13.02.2024 - Marți dimineața, in jurul orei 08.50, polițiștii au fost sesizați despre un accident rutier inregistrat pe DN1 – E60, localitatea Dumbrava, comuna Capușu Mare, pe șoseaua Cluj-Oradea, intre o autoutilitara și un ansamblu de vehicule (cap tractor+ semiremorca). La accident au intervenit pompierii din…


Ce parere ai despre aceasta stire?