Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO. A murit actrița și cântăreața Olivia Newton-John

Publicat:

Olivia Newton-John, cantareața australiana a carei voce și frumusețe au facut-o una dintre cele mai mari vedete pop ale anilor '70, fermecand totodata intregi generații cu filmul de succes „Grease”, a murit luni. Avea 73 de ani.

Citeste articolul mai departe pe tion.ro…  

Sursa articol: tion.ro


Stiri pe aceeasi tema

A murit celebra artista transgender Naomi

11:00, 20.04.2024 - In cursul serii de vineri, 19 aprilie 2024, Naomi a incetat din viața. Anunțul tragic a fost facut de catre o prietena apropiata, pe platformele de socializare. Cantareața transgender se afla in coma, fiind internata intr-un spital din Germania.

Persoana care a ajutat-o enorm pe Naomi, reacție nemiloasa dupa ce a aflat ca a murit! “Nu ma intereseaza!” Ce s-a intamplat intre cele doua

08:40, 20.04.2024 - Cantareața transgender Naomi a decedat la varsta de 47 de ani. Era internata intr-un spital din Germania. Solista a suferit un AVC. Puțini iși mai aduc aminte ca Naomi a avut o relație apropiata cu Nikita. In urma cu ani buni, cele doua erau prietene bune. Dupa ce a aflat ca Naomi se zbate intre […]…

A murit cantareața transgender Naomi. Vestea tragica venita in miez de noapte

08:20, 20.04.2024 - Cantareața transgender Naomi a murit la varsta de 47 de ani. Ea se afla internata intr-un spital din Germania. Vestea trista a fost data de de o persoana apropiata acesteia. A murit cantareața transgender Naomi Viner seara, 19 aprilie 2024, Naomi s-a stins din viața! Solista transgender care a participat…

Breaking - Celebrul transgender Naomi a murit: In cinci zile urma sa iși sarbatoreasca ziua de naștere

08:20, 20.04.2024 - In cursul serii de vineri, 19 aprilie 2024, Naomi a incetat din viața. Anunțul tragic a fost facut de catre Antonela, o prietena apropiata, pe platformele de socializare. Cantareața transgender se afla in coma, fiind internata intr-un spital din Germania.

Naomy a murit la doar 47 de ani! Cantareața transgender a fost in coma, in urma unui AVC

01:01, 20.04.2024 - Naomy s-a stins din viața la 47 de ani, in urma unor probleme medicale. Dupa ce a suferit un AVC, cantareața a stat in coma timp de cateva zile. Astazi a venit vestea tragica cu privire la moartea ei.

Inca o vedeta K-pop a murit subit la doar 30 de ani. Raportul autopsiei a fost publicat

18:01, 16.04.2024 - Cantareața K-pop Park Bo-ram a decedat pe 11 aprilie. Nu a fost descoperit niciun semn de crima sau sinucidere, conform unui raport de autopsie facut public luni de catre agenția sa, Xanadu Entertainment.

Cantareața de muzica populara, in doliu! Artista trece prin clipe grele, dupa ce tatal ei a murit

10:11, 07.02.2024 - O cantareața de la noi trece prin clipe extrem de grele. Din pacate, tatal ei s-a stins din viața in urma cu puțin timp, iar vestea a picat ca un trasnet pentru artista. Acum ea se pregatește sa-și conduca parintele pe ultimul drum.

Lumea muzicii populare in doliu: interpreta Victorita Cica a murit la 50 de ani

16:35, 04.02.2024 - Doliu in lumea muzicii populare din Oltenia. Solista Ansamblului "Doina Oltului", Victorita Cica. Cantareata avea 50 ani."Cu durere in suflet va anunt ca Victoria nu mai ehellip;", a anuntat Florin Puchina, sotul Victoritei Cica, interpreta de muzica populara. La scurt timp si prietenii si elevii artistei…


Ce parere ai despre aceasta stire?