Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

(video) A interpretat piesa „Love me again”. O fetiță de zece ani a uimit jurații de la „Next Star”

Publicat:

O fetița de zece ani din Dej a uimit jurații de la show-ul din Romania, „”. a interpretat piesa „Love me again” de . Aceasta a fost aplaudata in picioare de spectatori și juriul concursului, care au ramas incantați de aceasta fetița care are un talent uluitor.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Te cunosc de undeva, 4 mai 2024. Paula Chirila și Romica Țociu, transformare spectaculoasa. Au interpretat piesa „Gigi l'amoroso”. Ce au spus jurații despre momentul lor

21:35, 04.05.2024 - Ediția din aceasta seara de la Te cunosc de undeva a adus, ca de fiecare data, transformari spectaculoase, așa cum este și in cazul primei echipe care a venit cu un moment special. Paula Chirila și Romica Țociu s-au transformat in Dalida, transformare care s-a dovedit o adevarata provocare pentru cei…

O fetița de nici doi ani a murit dupa ce a inghițit bilute magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru parinti: ”Sa nu cumpere asa ceva...”

12:50, 25.04.2024 - O fetita in varsta de un an și opt luni a murit, dupa ce a ingerat cateva bilute magnetice. Parinții micuței sunt din Romania, insa de mai bine de un deceniu este stabilita in Germania. Ce mesaj a transmis mama copilului pentru dupa tragedia petrecuta in familia ei.

Ce spune Ionuț Cercel, dupa ce Inter Milano a sarbatorit pe „Made in Romania”. Piesa lui este din nou virala, dupa 17 ani: „Melodia mea e pe tot globul”

12:11, 24.04.2024 - Ionuț Cercel a ieșit in fața pe rețelele de socializare și a facut declarații, dupa ce Inter Milano a sarbatorit pe „Made in Romania”. Piesa lui este din nou virala, dupa 17 ani. Iata ce a marturisit cantarețul de manele despre tot ceea ce traiește in aceste momente!

Te cunosc de undeva, 13 aprilie 2024. Florin Ristei și Ilona Brezoianu, moment incendiar. S-au transformat in Shirley Bassey și au interpretat piesa „Get The Party Started” / VIDEO

23:20, 13.04.2024 - In ediția din aceasta seara, Florin Ristei și Ilona Brezoianu s-au transformat in Shirley Bassey și au interpretat piesa „Get The Party Started”. Jurații au fost impresionați de felul in care concurentul a intrat in pielea personajului.

Danka, fetița disparuta din Serbia, a fost omorata! S-a speculat ca ar fi fost rapita de doua romance / FOTO

12:50, 04.04.2024 - Sfarșit tragic pentru fetița din Serbia, cautata in Romania! Danka a disparut de acasa și s-a spus ca ar fi fost rapita de doua romance. In urma cu puțin timp, s-a descoperit ca Danka a fost ucisa. Cele doua persoane care au comis crima au fost arestate!

Ventrilocii Daniele și Naimana s-au calificat in finala sezonului 16 iUmor: „Nici macar marul lui Adam nu se mișca!”

11:41, 02.04.2024 - Ventrilocii Daniele și Naimana s-au calificat in finala sezonului 16 iUmor. Jurații au fost impresionați de momentul vazut pe scena show-ului de la Antena 1, iar Delia Matache și-a folosit jokerul pentru acest numar.Cel de-al șaptelea episod din „iUmor-Alege Comedia” sezonul 16, difuzat duminica aceasta,…

Marea premiera a noului sezon Chefi la cuțite, in aceasta seara, la Antena 1. Jurații se infrunta pentru prima amuleta. Chef Richard: ”Abia aștept sa vedem cine e cel mai tare!”

15:25, 18.03.2024 - Noul sezon al celui mai apreciat show gastronomic din Romania, Chefi la cuțite, incepe in aceasta seara, la Antena 1, de la 20:30. Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu inaugureaza urmatorul capitol di

Te cunosc de undeva! 2 martie 2024. Cuza și Emi s-au transformat in Boney M și au interpretat piesa "Rasputin". Aurelian Temișan: „Ați fost foarte ...” / VIDEO

22:00, 02.03.2024 - In ediția din aceasta seara, cea cu numarul 3 a emisiunii Te Cunosc de Undeva!, sezonul 20, Cuza și Emi s-au transformat in Boney M și au interpretat piesa "Rasputin". Jurații au fost impresionați de felul in care cei doi au pus in scena momentul artisitc.


Ce parere ai despre aceasta stire?