Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

VIDEO / A dansat şi a rămas în fundul gol! O concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu" a intrat în pământ de ruşine

Publicat:

O concurenta de la "Mireasa pentru fiul meu" a trecut printr-un moment rusinos. Tânara a ramas fara pantaloni, din cauza unei glume facuta de o colega de-a ei.

Fiind binedispusa, Valentina de la "Mireasa pentru fiul meu" s-a urcat pe patul Cristinei si a început sa danseze, dar nu se astepta ca aceasta sa traga de pantalonii ei. Pret de câteva secunde, concurenta a ramas în posteriorul gol.

MIREASA PENTRU FIUL MEU 2016: "Mireasa pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a saptamânii…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Mireasa – Capriciile Iubirii. Tensiuni intre Ionela și Albert! Concurenta regreta ca a ramas in emisiune: ”Nu imi e bine deloc” / VIDEO

21:30, 30.04.2024 - Au aparut tensiuni intre Albert și Ionela! Concurenta a fost in cursa pentru eliminare, dar in urma voturilor concurenților, a ramas in emisiune. Deși ar fi fost o veste buna, se pare ca ea regreta ca nu pleaca acasa. Totul s-ar fi intamplat din cauza lui Albert.

Mireasa sezonul 3. Ce a postat Maria Roman dupa problemele cu soțul. Fosta concurenta trece prin momente dificile

11:56, 21.04.2024 - Problemele continua pentru Maria Roman, dupa ce soțul ei a fost dat disparut. Fosta concurenta de la Mireasa nu a mai spus nimic despre intreaga situație, dar a postat o melodie prin care da de ințeles ca sufera.

Mireasa. Detalii neștiute despre trecutul Cristinei. Unde a lucrat concurenta: „Poate par intr-un fel...” / VIDEO

23:35, 03.04.2024 - Cristina a dezvaluit detalii neștiute despre trecutul ei. Iata unde a lucrat concurenta. Ce i-a spus lui Alexandru in ediția de astazi, ținand cont ca sunt la inceput și vor sa afle detalii unul de despre celalalt. Ce a marturisit tanara, la Mireasa!

Madi de la Mireasa, sezonul 8, se lanseaza in afaceri. Ce planuri are fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1: „M-am gandit” / FOTO

19:26, 17.03.2024 - Madi de la Mireasa, sezonul 8, a luat o decizie care i-a bucurat pe fani! Dupa desparțirea de Sergiu, tanara a decis sa iși puna viața in ordine, astfel ca are in plan sa se lanseze in afaceri. Iata despre ce este vorba!

Ce mesaj a postat Cristi de la Mireasa, sezonul 9, dupa ce a fost eliminat din competiție. Postarea facuta de tanar: „Vreau sa…” / FOTO

23:50, 16.03.2024 - In ediția din data de 15 martie 2024, Cristi a fost concurentul care a fost eliminat din casa "Mireasa", in urma votului publicului. Ei bine, la scurt timp dupa parasirea competiției emisiunii de la Antena 1, tanarul a facut o postare in mediul online. Iata ce a transmis de acasa!

Nora de la Mireasa, sezonul 5, schimbare radicala de look. Cum arata acum fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1 / FOTO

19:00, 12.03.2024 - Nora de la Mireasa, sezonul 5, a optat, de curand, pentru o schimbare radicala de look. Iata cum arata acum fosta concurenta a emisiunii de la Antena 1! Fanii show-lui matrimonial au ramas placut surprinși cand au vazut imaginile publicate in mediul online de blondina.

O fosta concurenta de la Mireasa s-a casatorit. Primele imagini cu tanara și iubitul ei, dupa ce au spus „Da” / FOTO

16:40, 10.03.2024 - A intrat in casa Mireasa cu gandul de a se casatori, dar tot in afara competiției avea sa il cunoasca pe barbatul ce i-a devenit, de curand, soț. O fosta concurenta a emisiunii matrimoniale și iubitul ei au spus cel mai hotarat „Da” din viața lor.

Ilona Brezoianu, dezvaluiri despre marele eveniment de nunta. Actrița este pregatita sa imbrace rochia de mireasa: "Este indragostita"

11:00, 03.03.2024 - Ilona Brezoianu a facut dezvaluiri despre marele pas de nunta cu iubitul ei. De curand, frumoasa prezentatore de la Antena 1 a precizat cand va avea oc marele eveniment pe care il așteapta toata lumea cu fuletul la gura. Iata ce a declarat Ilona Brezoianu despre acest pas!


Ce parere ai despre aceasta stire?