Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vezi componenta noului Consiliului Judetean (CJ) Cluj

Publicat:

Noua echipa a Consiliului Judetean (CJ) Cluj este formata din membri USL, PDL, UDMR si PPDD, consilierii judeteni primindu-si vineri, 14 iunie mandatele.

Vezi lista celor alesi pentru functia de consilier judetean:


USL: Remus Lapusan, , Aurelia Cristea, Ioan Oleleu, Ilarie Ivan, Vasile Salatioan, Laurentiu Oprea, Octavian Cristian Matei, Mihai sandru, , , , , , .

PDL: , , , , ,

Citeste articolul mai departe pe stiridecluj.ro…  

Sursa articol: stiridecluj.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vrea Tișe șefia PNL Cluj?

15:45, 14.06.2024 - Alin Tișe a caștigat un nou mandat de președinte al Consiliului Județean, cu peste 40% din voturi, iar PNL a reușit sa-și pastreze toți primarii din județul Cluj in urma alegerilor din 9 iunie. Ce spune Tișe de posibilitatea preluarii șefiei organizației PNL Cluj?

Flaviu Chișu, candidatul PNL la Primaria Tritenii de Jos, raspunde intrebarilor!

14:25, 05.06.2024 - 1. Cine este Flaviu Chișu, candidatul PNL la funcția de primar al comunei Tritenii de Jos?  Flaviu Chișu: Ma consider un om al comunei. Am fost foarte mult timp in fața cetațenilor comunei noastre și i-am reprezentat cat am putut de bine in consiliul local și nu numai. Cei care ma cunosc, știu ce aport…

LAPI Dej, locul 5 la Olimpiada Naționala a Sportului Școlar – Gimnaziu – FOTO

17:20, 02.06.2024 - Echipa de volei masculin a Liceului Teoretic ”Alexandru Papiu Ilarian” Dej s-a clasat pe locul cinci la Olimpiada Naționala a Sportului Școlar (ONȘS) – Gimnaziu. Faza finala s-a desfașurat la Zalau in perioada 31 mai – 2 iunie, la Sala Sporturilor ”Gheorghe Tadici”. Rezultatele meciurilor noastre din…

Alin Tișe: „Prin proiectele europene am introdus mii de km de rețele de apa și canalizare in județul Cluj”

11:05, 30.05.2024 - Potrivit liderului CJ Cluj, peste 4.100 de km de rețele de apa au fost introduse in județ, reprezentand o distanța similara cu cea de la Cluj pana in statul Kuwait. In cazul rețelelor de canalizare distanța poate fi comparata cu cea de la Cluj la Frankfurt, aproximativ 1.500 de km.

Tragic. Un adolescent de 16 ani a decedat la un spital din Cluj dupa ce s-a intoxicat cu o substanța antiparazitara: „Drum lin spre ingeri Mihai”

12:36, 29.05.2024 - Tragedie cumplita! Un adolescent de 16 ani din Bistrița-Nasaud a murit la un spital din Cluj dupa ce el și familia sa au suferit o intoxicație cu o substanța antiparazitara folosita pentru animale.Echipajele medicale de la SMURD si Ambulanta au intervenit la acest caz in noaptea de 20/21 mai, insa primele…

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe: „In Romania, este obligatorie o reforma administrativa”

17:11, 18.05.2024 - Președintele CJ Cluj și candidat PNL pentru un nou mandat la șefia forului administrativ județean, a atras atenția, cu ocazia lansarii candidaturilor la alegerile din 9 iunie, ca la Cluj, administrația a invațat sa scrie proiecte europene.

Ce se mai aude de viitorul Centru de Transplant Multiorgan. Tișe anunța discuții cu UMF Cluj: „Putem sa-l facem impreuna”

14:30, 24.04.2024 - Centrul de Transplant Multiorgan nu a reușit sa prinda finanțare prin Programul Național de Redresare și Reziliența (PNRR), iar președintele CJ Cluj, Alin Tișe, cauta noi soluții pentru ca edificiul medical ultramodern sa devina realitate.

Drumul Bistriței a fost finalizat. Alin Tișe: „Incheierea cu succes a lucrarilor de modernizare și reabilitare a acestor drumuri județene este o mare reușita”

16:01, 11.04.2024 - Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, și patru primari de comune din județul Cluj au recepționat, joi, in comuna Palatca, lucrarile de modernizare și reabilitare a drumurilor județene DJ 161, DJ 161G și DJ 172A, parte a Drumului Bistriței.


Ce parere ai despre aceasta stire?