Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vești proaste pentru șoferi! Se scumpesc rovinietele! Apar taxe noi

Publicat:

Vești proaste pentru șoferi! Se scumpesc rovinietele! Apar taxe noi pentru conducatorii auto. Astfel, incepand de maine, 10 martie 2024, vor intra in vigoare taxe noi pentru rovinieta, iar in același timp se vor schimba și perioadele de valabilitate. Iata ce trebuie sa știe romanii!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vești proaste pentru romani. FMI anunța probleme pentru economia romaneasca

15:25, 17.04.2024 - Romanii sunt intampinați cu vești proaste din partea Fondului Monetar Internațional. Conform experților, creșterea economica estimata pentru 2024 va fi mai mica decat previziunile optimiste ale Guvernului.

Vești proaste pentru romani! Biletele de tren se scumpesc de la 1 aprilie 2024

16:26, 28.03.2024 - Romanii au parte de vești proaste incepand de luna viitoare. De la data de 1 aprilie 2024 biletele de tren se scumpesc pentru toate categoriile de calatori. Iata cu cat vor fi majorate noile tarife!

Se scumpesc biletele la CFR. Cat va ajunge o calatorie de la 1 aprilie 2024 

17:20, 27.03.2024 - Vești proaste pentru romani. Se scumpesc biletele CFR, asta dupa ce directorul general al operatorului feroviar de stat, Traian Preoteasa, a aprobat o noua creștere a tarifelor la CFR Calatori. De altfel, ultima scumpire a fost facuta in luna decembrie a anului trecut. Cu cat se vor scumpi bilete incepand…

Vești proaste pentru romani. Se introduce o noua taxa

13:55, 21.03.2024 - Vești proaste pentru romani odata cu introducerea unei noi taxe ce va avea un impact semnificativ asupra portofelelor lor. Aceasta masura, care va intra in vigoare, aduce cu sine o serie de consecințe financiare.

Vești proaste pentru șoferi! O anumita categorie de mașini va fi interzisa noaptea pe șosele

15:26, 02.03.2024 - Gabriel Rau, consilier general din partea USR, a depus recent un proiect care vizeaza introducerea mai multor interdicții pentru șoferi. Amenzile ar urma sa ajunga pana la 5.000 de lei pentru cei care nu respecta regula.

Vești proaste pentru romanii care beneficiaza de carduri sociale! Valoarea lor scade la jumatate și va fi acordata doar o data la șase luni

11:01, 07.02.2024 - Vești proaste pentru romanii care beneficiaza de carduri sociale! Incepand de anul urmator, valoarea acestui ajutor va fi redus la jumatate, adica de la 250 de lei la 125 de lei, și va fi acordat doar de doua ori pe an.

Vești proaste pentru romani! Ce alimente s-au scumpit

12:00, 06.02.2024 - In contextul economic actual, romanii se confrunta cu o veste dificila in ceea ce privește costul alimentelor de baza. Creșterea prețurilor la diverse produse alimentare ii obliga pe consumatori sa faca ajustari in bugetele lor, iar impactul se resimte din ce in ce mai puternic in portofelele celor…

Vești proaste pentru șoferi! Amenzi mai mari pentru staționarea neregulamentara. Cand pot aprinde luminile de avarie

08:45, 06.02.2024 - Vești proaste pentru șoferi! In anul 2024 sunt amenzi mai mari pentru staționarea neregulamentara. Iata cand pot aprinde conducatorii auto luminile de avarie, dar și cați bani trebuie sa scoata din buzunare daca staționeaza neregulamentar!


Ce parere ai despre aceasta stire?