Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vești proaste pentru români! Mai puțini bani pentru persoanele care beneficiază de cardul de alimente 2024

Publicat:

Vești proaste pentru mulți romani! S-a anunțat ca se vor da mai puțini bani pentru cardul de alimente 2024. La ce suma se poate ajunge in acest context. Lovitura grea pentru persoanele vulnerabile de la noi din țara.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vești proaste pentru romani! Platesc mai mult pentru alimente! De ce țara noastra are cea mai mare inflație din Europa

21:15, 13.03.2024 - Vești proaste pentru romani! Cetațenii din Romania platesc mai mult pentru alimente! Iata de ce țara noastra are cea mai mare inflație din Europa, dar și ce au transmis specialiștii in domeniu!

Pensionarii care trebuie sa restituie pensia sociala și banii de pe cardul de alimente: Anunț de la Casa Naționala de Pensii

08:00, 03.03.2024 - Conform unui anunț facut de Casa Naționala de Pensii, se delimiteaza clar categoria de pensionari care se afla in situația de a restitui pensia sociala și sumele primite pe cardurile de alimente. Aceasta decizie vine ca urmare a schimbarii domiciliului in strainatate fara a notifica Casa de Pensii,…

Vești proaste pentru romani! Dispar mai multe meserii in schimbul altora noi, precum discotecar sau aglomeratorist

12:01, 28.02.2024 - Vești proaste pentru o mulțime de romani! Mai multe meserii vor disparea de pe piața muncii și vor fi inlocuite cu altele noi! Printre viitoarele ocupații se numara discotecat, aglomeratorist sau defectolog. iata ce anunț a facut ministrul Muncii!

Vești proaste pentru romani! Ce amenda risca persoanele care dau foc la resturile de vegetație in 2024

19:10, 18.02.2024 - Romanii au parte de vești proaste! Pentru ca ne apropiem de sezonul cald al anului, autoritațile incep sa ia masuri in privința persoanele care stau la casa se vor apuca de curațenie prin curte. Iata ce amenda pe care o risca persoanele care dau foc la resturile de vegetație in 2024!

Scade valoarea cardurilor sociale! Vești proaste pentru romani

13:05, 07.02.2024 - Incepand cu anul viitor, valoarea cardurilor sociale va fi scazuta la jumatate, iar banii vor fi oferiți doar de doua ori pe an. „Ii anunț pe toți posesorii cardurilor pentru alimente ca acestea vor funcționa si anul viitor, urmand sa fie alimentate cu 250 de lei, la fiecare doua luni”, a menționat…

Vești proaste pentru romanii care beneficiaza de carduri sociale! Valoarea lor scade la jumatate și va fi acordata doar o data la șase luni

11:01, 07.02.2024 - Vești proaste pentru romanii care beneficiaza de carduri sociale! Incepand de anul urmator, valoarea acestui ajutor va fi redus la jumatate, adica de la 250 de lei la 125 de lei, și va fi acordat doar de doua ori pe an.

Vești proaste pentru romani! Ar putea exploda prețurile la alimente. Oamenii vor plati mai mult de la 1 februarie

15:20, 28.01.2024 - Romanii se confrunta cu perspective ingrijoratoare in ceea ce privește cheltuielile lor zilnice. Odata cu apropierea datei de 1 februarie, exista temeri ca prețurile la alimente ar putea exploda, in urma expirarii masurilor de plafonare a adaosului comercial.


Ce parere ai despre aceasta stire?