Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Veşti proaste pentru Kovesi şi Lazăr! Ce ANUNŢ a făcut Ministrul Justiţiei

Publicat:

Vesti proaste pentru sefa DNA, si pentru procurorul general, . Intr-o interventie prin telefon la Romania TV, a declarat ca in cadrul evaluarilor celor doi, va tine cont si de conflictele in care au fost implicati recent.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vești bune! Se reduce varsta de pensionare in Romania. Categoria persoanelor care vor putea sa renunțe mai devreme la munca

12:05, 28.04.2024 - Anunț important! Se poate reduce varsta de pensionare in Romania. Iata categoria persoanelor care vor putea sa renunțe mai devreme la munca in viitor. Ce precizari s-au facut cu privire la acest proiect.

Vești importante pentru pensionari! Ce s-a anunțat despre recalculare: „Se iau doar anii...”

18:05, 06.04.2024 - Anunț important pentru pensionarii din Romania! Ce precizari s-au facut cu privire la recalculare. Declarațiile facute in cursul zilei de astazi de catre Doina Parcalabu, fosta șefa a Casei Naționale de Pensii.

Vești proaste! Pensiile ar putea intarzia

20:15, 20.03.2024 - O stare de neliniște se instaleaza in randul pensionarilor și beneficiarilor de ajutoare sociale din Romania, pe fondul unei posibile intarzieri in distribuirea pensiilor. Motivul? Compania se confrunta cu amenințarea declanșarii unei greve generale.

Vești proaste! Peste 900 de medicamente se vor scumpi. Prețurile vor exploda in farmacii

19:05, 18.03.2024 - O veste tulburatoare lovește sectorul medical din Romania, starnind ingrijorare. Aproape 900 de medicamente ar urma sa devina mai scumpe incepand cu 1 aprilie, conform unei decizii recente a Ministerului Sanatații.

Cat de mult a crescut prețul kilogramului de pui de țara, in Romania, in 2024. Vești proaste pentru potențialii clienți

16:41, 27.02.2024 - Prețurile s-au majorat din ce in ce mai mult in Romania, iar acest lucru se observa in cazul tuturor produselor. Nu doar din magazine, ci și in ceea ce le privește pe cele vandute de comercianții locali. Un kilogram de pui de țara costa mai mult decat anul trecut. Iata ce preț platesc romanii in 2024!

Vești bune pentru tinerii din Romania! Vor primi bani de la stat daca se angajeaza in 2024. Valoarea primelor

09:45, 19.02.2024 - Anunț important pentru tinerii din Romania! Vești bune din partea Ministerului Muncii și Solidaritații Sociale! Vor primi bani de la stat daca se angajeaza in 2024. Care este valoarea primelor.

Dana Budeanu, vești proaste pentru Ciuca: Pe cine susține Klaus Iohannis la prezidențiale

10:35, 14.02.2024 - Cine va fi viitorul președinte al Romaniei? Creatoarea de moda Dana Budeanu a declarat, in cadrul emisiunii „Punctul culminant” prezentata de jurnalistul Victor Ciutacu la Romania TV, ca are dovezi ca președintele Iohannis il susține Marcel Ciolacu la alegerile prezidențiale care vor avea loc anul acesta.…

Vesti proaste de la meteorologi: ninsorile lovesc in Romania de Paște și 1 Mai

11:50, 06.02.2024 - Paștele ortodox este programat sa fie sarbatorit in acest an pe data de 5 mai, iar meteorologii de la AccuWeather au  publicat prognoza meteo pentru luna aprilie și primele zile din mai.Conform datelor disponibile, pare sa existe posibilitatea de ninsoare in luna mai, avand in vedere ca sunt așteptate…


Ce parere ai despre aceasta stire?