Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Vești proaste pentru cei care se încălzesc cu gaze. Gabriela Firea a făcut anunțul trist

Publicat:

Romanii, și-așa cum bani puțini, vor resimți din plin noile scumpiri. Și nu vorbim de scumpirile la produsele alimentare. Vorbim de facturile la gaze naturale și electricitate. Cei care iși incalezsc locuințele cu gaze naturale vor avea de platit mult mai mult ca pana acum. Vestea sumbra a dat-o fostul , actualmente […] The post Vești proaste pentru cei care se incalzesc cu gaze. Gabriela Firea a facut anunțul trist appeared first on IMPACT .

Citeste articolul mai departe pe playtech.ro…  

Sursa articol: playtech.ro


Stiri pe aceeasi tema

Vești proaste pentru romanii care nu au asigurare obligatorie pentru locuința! S-au anunțat amenzi

10:41, 19.04.2024 - Romanii care nu și-au asigurat locuințele impotriva dezastrelor naturale se confrunta cu vești proaste, deoarece autoritațile au anunțat amenzi pentru cei care nu respecta obligația de a avea asigurare obligatorie pentru locuința.

Vești proaste pentru romani. FMI anunța probleme pentru economia romaneasca

15:25, 17.04.2024 - Romanii sunt intampinați cu vești proaste din partea Fondului Monetar Internațional. Conform experților, creșterea economica estimata pentru 2024 va fi mai mica decat previziunile optimiste ale Guvernului.

Vești proaste pentru romani! Taxe și impozite mai mari pe proprietați. De cand vor da oamenii mai mulți bani

09:10, 28.03.2024 - Vești proaste! Romanii vor fi nevoiți sa plateasca taxe și impozite mai mari pentru proprietați. Iata de cand vor da oamenii mai mulți bani. Detaliile oferite prin intermediul unui material semnat de Alex Milcev, liderul departamentului de Asistenta fiscala si juridica.

Soseaua din Bucuresti care va fi extinsa la 4 benzi. Vestea este extraordinara pentru soferi

19:10, 07.03.2024 - Vești bune pentru șoferii din București! Se fac modificari substanțiale la unul dintre cele mai circulate drumuri, care se blocheaza deseori. Mai exact, șoseaua va fi extinsa de la doua la patru benzi. Anunțul a fost facut chiar de edilul Sectorului 3. Drum din Capitala, extins la patru benzi Primarul…

Vești proaste pentru romani! Ce amenda risca persoanele care dau foc la resturile de vegetație in 2024

19:10, 18.02.2024 - Romanii au parte de vești proaste! Pentru ca ne apropiem de sezonul cald al anului, autoritațile incep sa ia masuri in privința persoanele care stau la casa se vor apuca de curațenie prin curte. Iata ce amenda pe care o risca persoanele care dau foc la resturile de vegetație in 2024!

Anunțul așteptat de milioane de pensionari. Cand intra pe carduri banii pe luna februarie?

09:30, 11.02.2024 - Pensiile romanilor au crescut de la 1 ianuarie, iar punctul de pensie a ajuns la 2.081 de lei. Vorbim despre o creștere cu rata inflației, așa cum prevede legea. Potrivit statisticilor de la Casa Naționala de Pensii, aceasta este cea mai mare creștere a punctului de pensie de la un an la altul. Pe 4…

Vești proaste pentru cei care lucreaza dupa ce se pensioneaza! Anunțul facut de Doina Parcalabu

17:05, 10.02.2024 - O veste importanta și ingrijoratoare vine din partea fostului președinte al Casei Naționale de Pensii, Doina Parcalabu, cu privire la situația celor care aleg sa continue sa lucreze dupa ce se pensioneaza.

Cum sa ieși la pensie mai devreme, fara penalizari. Ministrul Muncii a facut anunțul pentru viitorii pensionari

09:45, 10.02.2024 - Vești bune pentru pensionari. Minitrul Muncii a abordat unul dintre cele mai de interes subiecte ale momentului, respectiv pensiile. Afla tot ce trebuie sa știi daca vrei sa te pensionezi mai devreme. Anunțul oficial pentru cei care vor sa se retraga din campul muncii. Romanii care vor putea ieși la…


Ce parere ai despre aceasta stire?